Pokaż wyniki od 1 do 11 z 11

Wątek: Problem z startem Mozarta

  1. #1

    Dołączył
    Nov 2013
    Posty
    6
    Telefon
    HTC 7 MOZART
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0

    Problem z startem Mozarta

    Witam!

    Jestem od wczoraj posiadaczem mozarta. Wiedziałem, że jest w nim system do zrobienia ale skusiła mnie jego niska cena. Pierwszy problem jest taki, że telefon zapętla się na logu HTC. Druga że w trybie bootloadera komputer go nie wykrywa. Robiłem już reset kombilacją klawiszy VOL+ VOL- POWER, nic nie dawało.

    PD6710
    SPL-6.13.2250.3(135167) MNG
    MicroP(LED) 0x07
    TOUCH C1(v72)

    SD SANDISK 7580MB
    Partition Info-v211v413

  2. #2
    Awatar marszand

    Dołączył
    Feb 2012
    Skąd
    Polanica Zdrój
    Wiek
    48
    Posty
    549
    Telefon
    Lumia 735
    Piwa (Postawione)
    10
    Piwa (Otrzymane)
    71
    jeśli możesz wejść do bootloadera to możesz wgrać nowy czysty ROM http://forum.windows-phone.pl/thread...tom-ROM-na-WP7
    Wystarczy moment, wystarczy chwila aby z normalnego człowieka zrobić debila.

    Pomogłem postaw PIWO!
    Bosch 509, Motorola, Nokia 3310, SE T100, SE T1000, Mio A501,HTC TouchPRO, HTC TouchPRO2, Samsung Omnia2, HTC Desire Z, HTC Mozart, iPhone 4s, HTC 8S, Nokia Lumia 925, LG G3 Tytan (nigdy więcej androida), Lumia 735 LTE

  3. #3

    Dołączył
    Nov 2013
    Posty
    6
    Telefon
    HTC 7 MOZART
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0
    Ale komputer nie wykrywa go.Mam WMDC i nic, ciągle napis SERIAl

  4. #4
    Awatar marszand

    Dołączył
    Feb 2012
    Skąd
    Polanica Zdrój
    Wiek
    48
    Posty
    549
    Telefon
    Lumia 735
    Piwa (Postawione)
    10
    Piwa (Otrzymane)
    71
    jaki masz system operacyjny na komputerze?
    Wystarczy moment, wystarczy chwila aby z normalnego człowieka zrobić debila.

    Pomogłem postaw PIWO!
    Bosch 509, Motorola, Nokia 3310, SE T100, SE T1000, Mio A501,HTC TouchPRO, HTC TouchPRO2, Samsung Omnia2, HTC Desire Z, HTC Mozart, iPhone 4s, HTC 8S, Nokia Lumia 925, LG G3 Tytan (nigdy więcej androida), Lumia 735 LTE

  5. #5

    Dołączył
    Nov 2013
    Posty
    6
    Telefon
    HTC 7 MOZART
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0
    win 7 x64 ultimate

  6. #6
    Awatar marszand

    Dołączył
    Feb 2012
    Skąd
    Polanica Zdrój
    Wiek
    48
    Posty
    549
    Telefon
    Lumia 735
    Piwa (Postawione)
    10
    Piwa (Otrzymane)
    71
    jeśli się nie mylę to wina właśnie jest Windowsa 7 64 bit. nie dam głowy ale jeśli masz 32 pod ręką to sprawdź
    Wystarczy moment, wystarczy chwila aby z normalnego człowieka zrobić debila.

    Pomogłem postaw PIWO!
    Bosch 509, Motorola, Nokia 3310, SE T100, SE T1000, Mio A501,HTC TouchPRO, HTC TouchPRO2, Samsung Omnia2, HTC Desire Z, HTC Mozart, iPhone 4s, HTC 8S, Nokia Lumia 925, LG G3 Tytan (nigdy więcej androida), Lumia 735 LTE

  7. #7

    Dołączył
    Nov 2013
    Posty
    6
    Telefon
    HTC 7 MOZART
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0
    na 32 bitowym też nie wykrywa

    ---------- Post dodano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ----------

    a może mu downgrade powinienem mu zrobić?

  8. #8

    Dołączył
    Mar 2012
    Posty
    128
    Telefon
    TG01,HD2,Mozart
    ROM
    VDG v2.30
    Piwa (Postawione)
    2
    Piwa (Otrzymane)
    6
    Podłącz telefon w trybie bl... I wyszukaj sterowników przez Windows Update
    Naprawiam uszkodzonego boot'a i ściągam simlocki, oferta dla ponad 550 urządzeń, wiecej info na PW

  9. #9

    Dołączył
    Nov 2013
    Posty
    6
    Telefon
    HTC 7 MOZART
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0
    nie wykrywa go w menadżerze urządzeń próbuje dodać nowy sprzęt i nic próbuje w win 7 32 i 64 bity i win 8 x64, a jak wgram to ruu poprzez menu aparat vol - i power to telefon będzie chodził

  10. #10

    Dołączył
    Nov 2013
    Posty
    6
    Telefon
    HTC 7 MOZART
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0
    nadal go nie wyrywa, downgradu też mu zrobić nie mogę, macie jakiś pomysł?

  11. #11

    Dołączył
    Jan 2015
    Posty
    4
    Telefon
    Mozart
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0
    Witam,
    strasznie dużo czasu minęło odkąd ktoś tu zaglądał ale pisze gdyż mam identyczny problem jak jest opisany wyżej, (jestem zielony w tych sprawach) a mianowicie chodzi o to, że chce naprawić dotyk ponieważ jak go wygaszę opornie działa wyczytałem, że muszę go jakoś zresetować prze bl ale nie chce mi sie zamienić napis z serial na usb. Parametry to :
    PD67100 SS-BC
    SPL-5.13.2250.3(135167)MNG
    TOUCH C1(v72)

    Prosze o pomoc

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Podobne wątki

  1. Jak odblokowac Mozarta
    Przez Dead333 w dziale ROMy i modyfikacje
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 18-05-2013, 18:58
  2. mozarta sptzrzedam
    Przez migu79 w dziale Kosz
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 11-03-2013, 11:38
  3. Chyba ucegliłem mozarta
    Przez hubrr w dziale Pomoc techniczna
    Odpowiedzi: 6
    Ostatni post / autor: 08-11-2012, 10:43
  4. Komputer nie widzi Mozarta
    Przez tmks90 w dziale Pomoc techniczna
    Odpowiedzi: 12
    Ostatni post / autor: 16-07-2012, 17:09
  5. Oryginalny ROM do Mozarta z pełnym odblokowaniem
    Przez andrzej w dziale Pomoc techniczna
    Odpowiedzi: 6
    Ostatni post / autor: 04-05-2012, 23:17

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •