Pokaż wyniki od 1 do 15 z 15

Wątek: Wgranie Języka Polskiego

  1. #1

    Dołączył
    Dec 2011
    Posty
    7
    Telefon
    Omnia 7
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0

    Wgranie Języka Polskiego

    Witajcie !
    Posiadam HTC Radar z angielskim menu.
    Pewnie się dziwicie dlaczego nie ma języka Polskiego ?
    Telefon jest brandowany przez vodafone dlatego niema polskiego i moje pytanie brzmi jak wgrać język polski ?
    Wystarczy wgrać oficjalne ruu dla europy ?
    Pobrałem owe, przy próbie instalacji wyskakuje mi błąd 260 conection, próbowałem z różnymi portami usb i nie działa.
    Jakieś pomysły, wystarczy wgrać oficjalne ruu dla Europy ?

    Pozdrawiam.
    Ruchatek.

  2. #2
    Awatar Pewek

    Dołączył
    Nov 2011
    Skąd
    Radom
    Posty
    2,083
    Telefon
    Lumia 820
    Piwa (Postawione)
    6
    Piwa (Otrzymane)
    12

    Odp: Wgranie Języka Polskiego

    Wgraj jakiś CustomROM z polskim językiem.

  3. #3

    Dołączył
    Dec 2011
    Posty
    7
    Telefon
    Omnia 7
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0

    Odp: Wgranie Języka Polskiego

    Na Radara nie ma custom roma

  4. #4
    Awatar Pewek

    Dołączył
    Nov 2011
    Skąd
    Radom
    Posty
    2,083
    Telefon
    Lumia 820
    Piwa (Postawione)
    6
    Piwa (Otrzymane)
    12

    Odp: Wgranie Języka Polskiego

    No fakt, z przyzwyczajenia już tak napisałem... Ale jesteś pewny, że nie ma? Coś się powinno znaleźć na xda.

  5. #5
    Zbanowany
    Dołączył
    Aug 2011
    Skąd
    Warszawa
    Wiek
    40
    Posty
    2,487
    Telefon
    Nexus 4
    ROM
    4.2.2
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    5

    Odp: Wgranie Języka Polskiego

    Nie ma żadnych Customów dla 2 generacji.
    Próbuj z Shipped ROM.

  6. #6

    Dołączył
    Jan 2012
    Skąd
    łódzkie
    Posty
    48
    Telefon
    Lumia 920 White
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    1

    Odp: Wgranie Języka Polskiego

    gratulacje przemyslanego zakupu ....najpierw sie orientuj co kupujesz a potem nie placz ze np nie ma customow z pl

  7. #7

    Dołączył
    Dec 2011
    Posty
    7
    Telefon
    Omnia 7
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0

    Odp: Wgranie Języka Polskiego

    Savio nie rozumiem o co ci chodzi ? Mój zakup, o custom romy nie płacze bo mi nie potrzebne.
    Wystarczy mi j.Pol.

    Telefonu używam głównie do internetu i maila więć custom rom mi nie potrzebny.
    NIe gram na telefonie, mam psp więć chciałęm tylko j.Polski

  8. #8

    Dołączył
    Dec 2011
    Posty
    7
    Telefon
    Omnia 7
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0
    Witajcie ponownie.
    Ściągłem jeden z Shipped Rom-ów, ale niewiem jak mam to wgrać,
    jest jakiś poradnik czy coś ?

  9. #9
    Zbanowany
    Dołączył
    Aug 2011
    Skąd
    Warszawa
    Wiek
    40
    Posty
    2,487
    Telefon
    Nexus 4
    ROM
    4.2.2
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    5
    Zbootować fona - wyłącz go, wciśnij Vol- i nie puszczając wciśnij Power. Podłącz kabel, uruchom Rom, najlepiej w trybie admina i dalej postępuj zgodnie z komunikatami.

  10. #10

    Dołączył
    Jan 2012
    Posty
    32
    Telefon
    mozart
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0
    Wgraj PL język z pomocą CAB Sender. Proste i zajmuje parę minut i jest na stale.

    tu instrukcja

  11. #11
    Zbanowany
    Dołączył
    Aug 2011
    Skąd
    Warszawa
    Wiek
    40
    Posty
    2,487
    Telefon
    Nexus 4
    ROM
    4.2.2
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    5
    @up
    Jakiekolwiek update'y nie są wskazane, bo niewiele wnoszą poza nadpisaniem plików systemowych.
    Fullflash to fullflash i każdy serwis to robi, a update to pic na wodę fotomontaż, więcej przynosi szkód niż pożytku

  12. #12

    Dołączył
    Dec 2011
    Posty
    7
    Telefon
    Omnia 7
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0
    Czyli mam oddać do serwisu czy co zrobić?

    Nie da się go zbotować. Świeci się biały ekran, logo htc i restart, nie wchodzi w boota.

    W serwisie powiedzieli mi 60zł, więć najlepiej im oddać?

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Podobne wątki

  1. Wgranie nowego Romu a utrata danych
    Przez JacKacz9300 w dziale ROMy i modyfikacje
    Odpowiedzi: 10
    Ostatni post / autor: 14-01-2012, 13:25
  2. Lumia u polskiego operatora już niedługo!
    Przez News Windows-Phone.pl w dziale News Windows-Phone.pl
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 05-01-2012, 19:40
  3. Polish Vocabulary – nauka Polskiego
    Przez News Windows-Phone.pl w dziale News Windows-Phone.pl
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 01-01-2012, 12:10

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •