Pokaż wyniki od 1 do 13 z 13

Wątek: Komputer nie widzi Mozarta

  1. #1

    Dołączył
    Dec 2011
    Posty
    3
    Telefon
    mozart
    Piwa (Postawione)
    1
    Piwa (Otrzymane)
    0

    Komputer nie widzi Mozarta

    Witam. Mam problem, otóż kiedy podłączam Mozarta do PC zune wogóle go nie wykrywa wcześniej było wszystko ok, przeinstalowałem zune, uruchamiałem ponownie wszystko co tylko dało rade i nic. System operacyjny to Windows 7 32bit. Czy może ktoś wie w czym tkwi problem? Pozdrawiam

  2. #2
    Awatar Tomek

    Dołączył
    Dec 2011
    Posty
    175
    Telefon
    Mozart, SGS
    ROM
    V9
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0
    popsuty kabelek

  3. #3
    Awatar Pewek

    Dołączył
    Nov 2011
    Skąd
    Radom
    Posty
    2,083
    Telefon
    Lumia 820
    Piwa (Postawione)
    6
    Piwa (Otrzymane)
    12
    Pierwsze, co się robi to inne porty i inne komputery się sprawdza.

  4. #4
    Awatar zibi305

    Dołączył
    Sep 2011
    Posty
    30
    Telefon
    Nokia E66
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0
    Może jakieś stery czy coś w tym stylu nie masz albo usunąłeś przez przypadek .

  5. #5

    Dołączył
    Jun 2012
    Skąd
    Bytom
    Posty
    52
    Telefon
    HTC 7 Mozart
    ROM
    Dynamics7 v1.21
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0

    SDK, mozart i łacznosc

    Witajcie

    Mam problem z łącznością pomiędzy PC a Mozartem.


    Usuwałem już Zune i SDK

    Wszystko na nowo zainstalowane.

    Przy wgrywaniu aplikacji wyskakuje najpierw info o zablokowanym ekranie(a nie jest) potem że nie może połączyć.


    Przy wgrywaniu ponownie ROMa wyskakuje błąd. (w załączniku)


    http://depositfiles.com/files/brxfn0m4i

    Nie mam generalnie pomysłow i sił.

    System to 7

  6. #6
    djtonka
    Bez przesady, nikt nie będzie pobierał zdjęcia z hostingu. Wrzuć normalnie aby było widać.

  7. #7

    Dołączył
    Jun 2012
    Skąd
    Bytom
    Posty
    52
    Telefon
    HTC 7 Mozart
    ROM
    Dynamics7 v1.21
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0
    Proszę


  8. #8

    Dołączył
    Jun 2012
    Skąd
    Bytom
    Posty
    52
    Telefon
    HTC 7 Mozart
    ROM
    Dynamics7 v1.21
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0
    Tak zmieniłem port i wlasnie zakonczyłem instalacje

    Masz włączoną usługę Windows Update + Zune + Windows Mobile Device Cente
    Włącza się to w Zune?

  9. #9

    Dołączył
    Jun 2012
    Skąd
    Bytom
    Posty
    52
    Telefon
    HTC 7 Mozart
    ROM
    Dynamics7 v1.21
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0
    Ok pobrany, i zainstalowany Device Center.
    Synchro przeprowadzona prawidłowo.
    Wrzuciłem apki na telefon i z niego zainstalowałem.

    A cóz zrobić żeby z poziomu PC szło?

    Nie mam firewalla ani antywirusa

  10. #10

    Dołączył
    Jun 2012
    Skąd
    Bytom
    Posty
    52
    Telefon
    HTC 7 Mozart
    ROM
    Dynamics7 v1.21
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0
    Przy zmianie na Dynamics7 problem pozostaje
    Ostatnio edytowane przez gremlas ; 16-07-2012 o 18:42

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Podobne wątki

  1. Jak wgrać ROM/Odbrandować Mozarta
    Przez dyziu95 w dziale Pomoc techniczna
    Odpowiedzi: 10
    Ostatni post / autor: 07-03-2012, 16:22
  2. Kopiowanie kontaktów do pliku na komputer
    Przez krajan w dziale Problemy z Windows Phone
    Odpowiedzi: 8
    Ostatni post / autor: 19-02-2012, 14:10
  3. Pobieranie plików/aplikacji na Mozarta
    Przez mdo89 w dziale Pomoc techniczna
    Odpowiedzi: 16
    Ostatni post / autor: 16-02-2012, 00:24
  4. zune nie widzi plików w formacie AVI
    Przez lysyozw w dziale Pomoc techniczna
    Odpowiedzi: 6
    Ostatni post / autor: 11-02-2012, 00:46
  5. Ładowanie baterii przez komputer
    Przez nettmanek w dziale Dyskusja ogólna
    Odpowiedzi: 20
    Ostatni post / autor: 31-01-2012, 15:51

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •