Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 16 do 25 z 25

Wątek: Omnia W i8350 funkcja "dostęp do internetu"

  1. #16

    Dołączył
    Apr 2012
    Skąd
    Będzin
    Posty
    176
    Telefon
    chwilowo bez
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0
    Osobiście nie znalazłem tej funkcji Restore w Zune i jeszcze do tego mam problem z komputerem, który nie chce mi wykonywać kopii bezpieczeństwa więc mam pytanie czy jest jakaś szansa na cofnięcie tej pechowej aktualizacji? Może mi ktoś pomóc i doradzić jak zrobić downgrade do stanu wcześniejszego? A może zaczekać na kolejną aktualizację o ile będzie?

  2. #17
    djtonka
    Wejdź w aktualizacje, tam będzie opcji Restore jeśli robiłeś ostatni update przez Zune to będzie to możliwe.

  3. #18

    Dołączył
    Apr 2012
    Skąd
    Będzin
    Posty
    176
    Telefon
    chwilowo bez
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0
    Dzięki za odpowiedź. Mam nadzieję, że odnajdę funkcję Restore w dziale Aktualizacje.

    ---------- Post dodano 24-06-2012 o 05:18 ---------- Poprzedni post napisano 23-06-2012 o 21:07 ----------

    Niestety ale nie udało mi się skorzystać z Twojej rady ponieważ po pierwsze w dziale Aktualizacje nie mam opcji Restore a po drugie Zune sprawdził czy jest jakaś aktualizacja i po stwierdzeniu, że telefon jest zaktualizowany zakończył działanie działu Aktualizacje. I zastanawiam się czy mam jakąś inna wersję programu Zune czy ja coś błędnie wykonuję? Tym bardziej mnie to zastanawia gdyż w poszukiwaniu Restore przeszukałem cały program i nic nie znalazłem.

  4. #19
    djtonka
    Restore jest gdy na tym samym komputerze dokonałeś wcześniej aktualizacji i nic później nie wgrywałeś do telefonu.

  5. #20

    Dołączył
    Apr 2012
    Skąd
    Będzin
    Posty
    176
    Telefon
    chwilowo bez
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0
    No i co mam teraz zrobić skoro po pierwsze: sprawdzałem to na tym samym komputerze, na którym zrobiłem aktualizację swojej OmniW a po drugie coś już instalowałem i co mam teraz zrobić? Może ktoś ma jakiś w związku z tym pomysł aby rozwiązać ten problem? Będę wdzięczny za pomoc.

  6. #21

    Dołączył
    Apr 2012
    Skąd
    Będzin
    Posty
    176
    Telefon
    chwilowo bez
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0
    W związku z brakiem możliwości reinstalacji systemu lub dokonania downgrade do poprzedniej wersji systemu oddałem OmnieW do serwisu w Katowicach. Zobaczyny co powie serwis i czy router wifi ponownie zostanie uruchomiony?

  7. #22
    djtonka
    Czytałem o kilku takich przypadkach właśnie po aktualizacji przez Zune

  8. #23

    Dołączył
    Apr 2012
    Skąd
    Będzin
    Posty
    176
    Telefon
    chwilowo bez
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0
    No to może być wina oprogramowania.

  9. #24

    Dołączył
    Apr 2012
    Skąd
    Będzin
    Posty
    176
    Telefon
    chwilowo bez
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0
    No i telefon wrócił z serwisu. Po rozmowie z serwisantem dowiedziałem się iż przyczyna leżała po stronie softu. Należało telefon zresetować do ustawień fabrycznych a potem w Menadżerze sieci bezprzewodowych ustawić/ wybrać APN odpowiedni dla danego operatora (w tym przypadku Play). Następnie można sprawdzić czy router wifi działa. U mnie zadziałało znakomicie!

  10. #25
    djtonka
    To nie robiłeś HR?

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Podobne wątki

  1. [Szukam] Aplikacja "ceny paliw" dla IRL
    Przez Wienio28 w dziale Aplikacje
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 30-04-2012, 16:52
  2. Problem z wyświetlaniem forum - "nowe posty"
    Przez oskarb35 w dziale Forum
    Odpowiedzi: 9
    Ostatni post / autor: 05-04-2012, 15:32
  3. Losowo wyświetlane obrazy na kafelku "zdjęcia"
    Przez oskarb35 w dziale Problemy z Windows Phone
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 18-02-2012, 19:34
  4. "Usługa windows live ID jest teraz niedostepna" - błąd w marketplace
    Przez PiotrRosiński w dziale Problemy z Windows Phone
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 22-12-2011, 22:52
  5. Odpowiedzi: 12
    Ostatni post / autor: 08-12-2011, 00:10

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •