Strona 4 z 18 PierwszyPierwszy 1234567814 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 46 do 60 z 269

Wątek: Zune Software

  1. #46

    Dołączył
    May 2012
    Skąd
    Toruń
    Posty
    128
    Telefon
    Nokia Lumia 920
    ROM
    Black
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0
    Udało się. Nie zauważyłem, że jest opcja usuń telefon i jak wybiorę nieużywane urządzenie i to usunę to znika z zune.
    Ostatnio edytowane przez zorak ; 04-06-2012 o 16:01

  2. #47

    Dołączył
    May 2012
    Posty
    6
    Telefon
    HTC Mozart
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0
    Nie wiem czemu, ale w zune mam tylko kilka moich piosenek. Innych nie ma, mimo, ze sa na komputerze, moge jedynie je odtwarzac. Wchodze w kolekcje i muzyka i tam tez jest tylko kilka. Wie ktos moze jak sobie z tym poradzic?

  3. #48
    djtonka
    Może są bez kategorii? Patrzyłaś w Różni wykonawcy?

  4. #49

    Dołączył
    May 2012
    Posty
    6
    Telefon
    HTC Mozart
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0
    Patrzylam, w wykonawcach tez ich nie ma.

  5. #50
    djtonka
    A unknow title?

  6. #51

    Dołączył
    Jun 2012
    Posty
    39
    Telefon
    HTC Mozart
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0

    HTC Mozart problem z Zune

    Witajcie,mam problem taki iz mam HTC Mozart i nie moge połaczyc sie ze swoim kompem.Bierze mnie juz szał z tym programem.Instalowałem juz to chyba z5 razy i nic,chyba jestem tak tępy jak paczka gwozdzi albo nie wiem.Raz mi sie udało ale nie mogłem zgrac muzy teraz niby widzi telefon ale jest napis Program WPDDevice uzywa urzadzenie aby wyswietlic stan synchronizacji zamknij ten program....a gdzie on niby jest?jak go mam zamknac?Biore piosenke przeciagam na ikone telefonu i nic sie nie dzieje...ludzie tak ♥♥♥♥....o programu nie miałem.Napiszcie co mam robic zeby zrzucic zdjecia czy wgrac muze...
    P.S.

    Po raz kolejny zainstalowałem zuna.Podłaczam telefon odpala sie zun a na nim ze nie podłaczono telefonu,Na mozarcie jest tylko tyle ze telefon sie ładuje...Pobrałem sobie tez programik Wp7UsbStorage i jest napis ze mozart jako urzadzenie przenosne,klikne na ikonke i nie ma wogóle folderów....

    Notatka od moderatora:
    djtonka: Ten temat powinien wylądować w koszu. Zrób porządek z ortografią na początek.
    Ostatnio edytowane przez djtonka ; 05-06-2012 o 18:05

  7. #52
    djtonka
    Nie rozwiązałeś problemu z Zune a próbujesz odpalić Wp7UsbStorage. Usuń wszystko co ma związek z zarządzaniem telefonu, wyczyść rejestr i wrzuć Zune.

  8. #53

    Dołączył
    Jun 2012
    Posty
    39
    Telefon
    HTC Mozart
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0
    Usuń wszystko co ma związek z zarządzaniem telefonu...jak to zrobic?

  9. #54
    djtonka
    Każdą aplikację do telefonu z menadżera aplikacji komputera.

  10. #55

    Dołączył
    Jun 2012
    Posty
    39
    Telefon
    HTC Mozart
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0
    Możesz napisac dokładnie?bo czeka mnie reinstalka systemu chyba....udało mi sie zainstalowac na starym laptopie zuna i chodzi.Przedtem jak zadziałał u mnie i szła aktualizacja na 6 etapie odłaczyłem telefon(wiem mądre...)i od tego momentu na moim kompie juz nie działa.Mam 7-ke 64 bity,czysciłem rejestry Ccleanerem,easycleanerem i nic nie pomaga...

  11. #56
    djtonka
    A telefon działa normalnie?
    Spróbuj zakończyć najpierw aktualizację ta aplikacją:
    Kod:
    http://download.microsoft.com/download/6/6/6/666ED30F-15E4-4287-8E73-CE08CCE07AAB/WPSupportToolv2-x86.msi
    lub
    http://download.microsoft.com/download/6/6/6/666ED30F-15E4-4287-8E73-CE08CCE07AAB/WPSupportToolv2-amd64.msi

  12. #57

    Dołączył
    Jun 2012
    Posty
    39
    Telefon
    HTC Mozart
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0
    Działa normalnie,aktualizacje zrobiłem na laptopie..ok zobacze ten programik.Czy nie musze nim nic robic?moj angielski jest słaby nie wiem dobrze co tam trzeba robic
    Ostatnio edytowane przez kemot ; 06-06-2012 o 14:01

  13. #58
    Awatar seniorr5

    Dołączył
    May 2012
    Posty
    51
    Telefon
    Lumia 625
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0
    witam, mógłby ktoś spakować mi wszystkie pliki już zainstalowanego zune i wrzucić na jakiś server ?? bo dalej mam problem z tym dziadostwem może w ten sposób zadziała z góry dzięki

  14. #59
    djtonka
    A to nie to samo co reinstalacja?

  15. #60
    Awatar seniorr5

    Dołączył
    May 2012
    Posty
    51
    Telefon
    Lumia 625
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0
    Możliwości reinstalacji nie mam już dawno, a dalej nie chce się zainstalować. Rejestr czyściłem i nic

Strona 4 z 18 PierwszyPierwszy 1234567814 ... OstatniOstatni

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •