Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 45 z 63

Wątek: Moja przygoda z Ative S

  1. #31

    Dołączył
    Oct 2011
    Wiek
    38
    Posty
    112
    Telefon
    ATIV S,HTC TITAN
    ROM
    WP8/7.8
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0

    RE: Moja przygoda z Ative S

    Niestety czekasz ale wszędzie są jakieś limity czasowe i musz się wyrobić z naprawą
    Sent from my GT-I8750 using Board Express

  2. #32

    Dołączył
    May 2013
    Posty
    29
    Telefon
    Nokia 720
    Piwa (Postawione)
    2
    Piwa (Otrzymane)
    0
    Wykonałem jeszcze telefon do serwisu samsunga i dowiedziałem się że jeżeli będę posiadał dowód zakupu ( przykładowo zakupiłem w ;niemieckim; sklepie ) i nr.imei będzie zgodny wtedy naprawiają bez problemu .

  3. #33

    Dołączył
    Aug 2013
    Posty
    27
    Telefon
    alcatel scribe
    Piwa (Postawione)
    1
    Piwa (Otrzymane)
    0
    Dostalem swojego i mam takie pytanie bo juz trzeci raz wchodze w aktualizacje i za kazdym razem telefon cos pobiera wylacza sie i aktaulizuje na nowo czy to tak ma byc?

  4. #34

    Dołączył
    Oct 2011
    Wiek
    38
    Posty
    112
    Telefon
    ATIV S,HTC TITAN
    ROM
    WP8/7.8
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0

    RE: Moja przygoda z Ative S

    Niech Ci wszystko zaktualizuje to będziesz miał najnowszy soft. A dostałeś już aktualizacje gdr2?
    Sent from my GT-I8750 using Board Express

  5. #35

    Dołączył
    Aug 2013
    Posty
    27
    Telefon
    alcatel scribe
    Piwa (Postawione)
    1
    Piwa (Otrzymane)
    0
    A po czym poznam ze mam gdr2. Ten wp8 to nie dla mnie po pierwsze launcher 8 na androida ma wiecej opcji kafelek i ustawien jak ten w ativie. Druga rzecz to dostepna tylko klawiatura qwerty w obu polozeniach telefonu, i dla czego jak cos pisze i popelnie blad nie moge tapnac palcem w miejscu bledu tylko pojawiaja sie jakies suwaki i musze kasowac wszystko zeby poprawic. Dialer tez niewiem czemu wchodzac w niego i tak musze wybrac na dole ikone klawiatury dopiero wtedy bede mogl wybrac numer w dodatku nie da sie wybrac np Dom wciskajac skrot 3,6,6 tylko trzeba zaczac wpiswac numer ktory nie koniecznie znamy. Nie wspomne ze jak chce sobie posluchac muzyki ktora akurat wrzucilem z komputera w danym folderze to nie ma szans zeby posluchac tylko tego folderu. W przegladarce zeby zmienic karte lub wybrac nowa trzeba wchodzic w menu, przeciez to zart jakis. A co do plynnosci to niewiem ale chyba niektorzy porownoja wp z androidem 2.3 z przed paru lat. Dobrze ze nie sprzedalem starego telefonu bo zdecydowanie lepej spisuje sie on z nakladka wp jak sam telefon z tym systemem.
    Ostatnio edytowane przez pawel84czarny ; 09-08-2013 o 19:13

  6. #36
    Awatar mulej

    Dołączył
    Jan 2012
    Skąd
    Dolny Śląsk
    Posty
    112
    Telefon
    Samsung Ativ S
    Piwa (Postawione)
    3
    Piwa (Otrzymane)
    14
    Aby ustawić kursor do poprawy błędu klikasz w dowolnym miejscu w tekscie i po 2 sek pokazuje Ci sie kursor, który przesuwasz w miejsce błędu.

  7. #37

    Dołączył
    May 2013
    Posty
    29
    Telefon
    Nokia 720
    Piwa (Postawione)
    2
    Piwa (Otrzymane)
    0
    Dostałem odpowiedz od Samsunga dotyczącą napraw gwarancyjnych

    ;W przypadku telefonów pochodzących z poza granic Polski (lub kupionych w Polsce z dystrybucji z innego kraju) możliwe jest przeprowadzenie jednorazowej bezpłatnej naprawy urządzenia, po uprzedniej weryfikacji dokumentów przez firmę Samsung. W celu uzyskania zgody na wykonanie taj naprawy urządzenia, należy przesłać poprzez formatkę mailową następujące dokumenty:
    - dokładny opis usterki
    - czytelna fotografia bądź skan dowodu zakupu,
    - czytelne zdjęcie tabliczki znamionowej znajdującej się pod baterią w telefonie.
    Nie jest to jednak naprawa gwarancyjna. W sytuacji gdyby koszt naprawy był większy od wartości sprzętu, lub gdyby naprawa nie była możliwa z powodu zbyt rozległej usterki, urządzenie nie będzie wymienione. Naprawie nie podlega też oprogramowanie, gdyż serwis nie dysponuję oprogramowaniem z rynku.;

  8. #38

    Dołączył
    Dec 2012
    Posty
    97
    Telefon
    Ativ S
    Piwa (Postawione)
    3
    Piwa (Otrzymane)
    1
    http://sdrv.ms/19aAV9s mam takie pytanie. wie ktos co to jest. i dlaczego to takie wazne ze zdanie "nie wyzucaj tej karty" jest w kilkunastu jezykach?

  9. #39
    Awatar Razz

    Dołączył
    Jul 2013
    Posty
    54
    Telefon
    Ativ S
    ROM
    GDR2
    Piwa (Postawione)
    1
    Piwa (Otrzymane)
    0
    Cytat Zamieszczone przez Pyniu Zobacz posta
    http://sdrv.ms/19aAV9s mam takie pytanie. wie ktos co to jest. i dlaczego to takie wazne ze zdanie "nie wyzucaj tej karty" jest w kilkunastu jezykach?
    karta z nalepką licencyjną

  10. #40

    Dołączył
    Aug 2013
    Posty
    27
    Telefon
    alcatel scribe
    Piwa (Postawione)
    1
    Piwa (Otrzymane)
    0
    Takie pytanie bo nie moge nic przeniesc z komputera na telefon zadnej muzyki zdjec niewiem czy to wina sterownikow bo telefon jest widoczny jako dysk ale przy probie przenoszenia pojawia sie pasek tak z 1/8 kopiowania i stoji. Aktualizacji on line sterownikow nic nie znajduje.

    A i jeszcze pytanie jak ktos nie ma tej nalepki licencyjnej to co wtedy?

  11. #41
    Awatar Razz

    Dołączył
    Jul 2013
    Posty
    54
    Telefon
    Ativ S
    ROM
    GDR2
    Piwa (Postawione)
    1
    Piwa (Otrzymane)
    0
    Cytat Zamieszczone przez pawel84czarny Zobacz posta
    A i jeszcze pytanie jak ktos nie ma tej nalepki licencyjnej to co wtedy?
    Też nie mam tej naklejki, co mnie niepokoi. Zadzwonię jutro do sprzedawcy i jak się czegoś dowiem to napiszę. Może być tak, że licencja jest przypisana do jakiegoś numeru urządzenia, jeszcze się będę dowiadywać. Jak coś to zawsze można wyjść o niezgodność z umową albo zwrot w ciągu 10 dni bez podania przyczyny.

  12. #42

    Dołączył
    Dec 2012
    Posty
    97
    Telefon
    Ativ S
    Piwa (Postawione)
    3
    Piwa (Otrzymane)
    1
    narobilem zamieszania tą nalepka przepraszam ps. mialem nagrac kilka slow o ativie i nagralem. tylko bez hejtow prosze.
    http://www.youtube.com/watch?v=Xl7ERNhWEdg

  13. #43

    Dołączył
    Aug 2013
    Posty
    27
    Telefon
    alcatel scribe
    Piwa (Postawione)
    1
    Piwa (Otrzymane)
    0
    Pomoze ktos z tym przenoszeniem muzyki z komputera na telefon, i dla czego znika mi klawiatura jak chce cos napisac na forum z telefonu.

  14. #44
    Awatar mcmc

    Dołączył
    Mar 2012
    Posty
    1,283
    Telefon
    iP4
    Piwa (Postawione)
    1
    Piwa (Otrzymane)
    120
    Co do znikającej klawiatury, to jest to znany bug systemu, występuje w praktycznie każdym urządzeniu z tym systemem.

  15. #45

    Dołączył
    Aug 2013
    Posty
    27
    Telefon
    alcatel scribe
    Piwa (Postawione)
    1
    Piwa (Otrzymane)
    0
    Cytat Zamieszczone przez mcmc Zobacz posta
    Co do znikającej klawiatury, to jest to znany bug systemu, występuje w praktycznie każdym urządzeniu z tym systemem.
    Czyli ze co nie ma na to sposobu i skoro bylo wieadomo o tym juz wczesniej to czemu nie poprawiono tego w ostatniej aktualizacji. Macie pojecie skad pobrac jakies sterowniki do wp 8 moze one pomoga mi w przenoszeniu plikow.

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Podobne wątki

  1. Lumia 920 moja recenzja
    Przez sezamepl w dziale Recenzje telefonów
    Odpowiedzi: 16
    Ostatni post / autor: 22-08-2013, 14:18
  2. Moja przygoda z wgraniem Custom Rom
    Przez arocygaro w dziale Pomoc techniczna
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 30-11-2012, 12:59
  3. Kolorowa załoga, spóźniona przygoda!
    Przez News Windows-Phone.pl w dziale News Windows-Phone.pl
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 23-10-2012, 21:50
  4. [Rozwiązany] Moja Lumia 800 się grzeje
    Przez Likaona w dziale Pomoc techniczna
    Odpowiedzi: 8
    Ostatni post / autor: 04-10-2012, 06:15
  5. Odpowiedzi: 10
    Ostatni post / autor: 16-09-2012, 11:28

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •