PDA

Zobacz pełną wersję : Jak wgrać słownik z wp8 do lumi 710



misiek111232
14-09-2013, 09:19
Witam,
chciałbym wgrać słownik z wp8 do lumi 710 z wp 7,8 czy to jest możliwe? Jak to zrobić? :D

PS telefon mam tylko odblokowany developersko

Arkhan
15-09-2013, 11:31
Raczej nie jest to możliwe. A gdyby było, to wydaje mi się że przez dwa dni ktoś by ci odpowiedział i powiedział co i jak :P

trebol1991
15-09-2013, 13:58
Da sie zainstalować tylko trzeba mieć lumie odblokowana w pełni. Ale z tego co wiem lepiej nie wgrywać takiego słownika bo wtedy z poczta jest nie tak.