Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Po zajętym sygnale przechodzi na głośnomówiący

  1. #1

    Dołączył
    Jan 2014
    Posty
    1
    Telefon
    Lumia 920
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0

    Po zajętym sygnale przechodzi na głośnomówiący

    Witam użytkowników Lumia 520, czy też tak macie, że po zajętym sygnale jak nie rozłączę się to przechodzi na głośnomówiący? Czy jest jakaś możliwość wyłączenia tej funkcji?

  2. #2
    Zbanowany
    Dołączył
    May 2013
    Posty
    68
    Telefon
    hLogic VT1
    ROM
    Sp-AP 9
    Piwa (Postawione)
    1
    Piwa (Otrzymane)
    1
    Błąd softu.

  3. #3
    Awatar raptowny13

    Dołączył
    Jan 2014
    Skąd
    Łódź
    Posty
    846
    Telefon
    Sony Xperia Z
    Piwa (Postawione)
    6
    Piwa (Otrzymane)
    108
    Całkiem prawdopodobne. Jesli masz na gwarancji to oddaj,moze przyjmą

  4. #4
    Awatar tajson

    Dołączył
    Oct 2013
    Posty
    372
    Telefon
    Nokia Lumia 820
    ROM
    8.1
    Piwa (Postawione)
    40
    Piwa (Otrzymane)
    41
    Na początek przywróć telefon do ustawień fabrycznych.

  5. Piwa CODER_BEST postawil(li) piwo za ten post
  6. #5
    Awatar Damian

    Dołączył
    Nov 2011
    Skąd
    Lublin
    Posty
    112
    Telefon
    L920
    ROM
    Najnowszy
    Piwa (Postawione)
    12
    Piwa (Otrzymane)
    24
    Cytat Zamieszczone przez raptowny13 Zobacz posta
    Całkiem prawdopodobne. Jesli masz na gwarancji to oddaj,moze przyjmą
    Miałem w ręku 5 egzemplarzy Lumii 520 - we wszystkich ten sam błąd. Jaki uzasadnienie można podać oddając telefon na gwarancję z tego powodu?
    Najważniejsze to być szczęśliwym bez względu na to co powie psychiatra

  7. #6
    Awatar raptowny13

    Dołączył
    Jan 2014
    Skąd
    Łódź
    Posty
    846
    Telefon
    Sony Xperia Z
    Piwa (Postawione)
    6
    Piwa (Otrzymane)
    108
    nie chce sie kłócić ale też miałem lumie 520 w rękach i tego problemu nie było

    Masz problem z odblokowaniem developerskim,albo ze zwiększeniem ilości XAPów? Napisz do mnie

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Podobne wątki

  1. Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 10-11-2012, 11:46
  2. Brak opcji głośnomówiący przy telefonach alarmowych
    Przez Egirssuz w dziale Problemy z Windows Phone
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 12-10-2012, 20:49
  3. Odpowiedzi: 23
    Ostatni post / autor: 15-08-2012, 19:19
  4. Zajęte miejsce w pamięci telefonu
    Przez przemczar93 w dziale Pomoc techniczna
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 05-01-2012, 17:41

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •