I jak długo będzie wspierana? I ogólnie jakie korzyści ma przynieść WP 8.1?
I jak długo będzie wspierana? I ogólnie jakie korzyści ma przynieść WP 8.1?
Oczywiście że dostanie, wspierana będzie jeszcze przez chyba dwa lata a korzyści to w newsach poczytaj.![]()
Ukradnijcie ten zestaw, jeśli musicie, ale jeśli możecie, kupcie go - dodał lider Lemmy Kilmister.
No to w sam raz, bo jestem właśnie przed wzięciem telefonu i jakbym wziął Lumie 920 to właśnie rok, max dwa mi będzie służyć. Do tej pory miałem androida, ale widzę, że WP8 powoli się rozwija i już jest większość aplikacji, które używałem na andku, więc chyba wezmę tą Lumię 920, zamiast Xperii SP czy SGS3 - ale do tego i tak musiałbym dopłacić, więc się mi nie opłaca
A wiesz może czy w Orange już będzie miała tą aktualizację GDR3?
Tak ,już jest od orangutana gdr3
Zwykłą ładowarkę sieciową z odpinanym kablem USB-microUSB.
Ja ładuje codziennie, zostawiam podłączoną na noc. Ale gdybym nie ładował to myślę że 1,5 dnia.
Wifi, 4G, Bluetooth włączone non stop. Poczta w trybie push, średnio z 10-12 min rozmów dziennie do tego kilkanaście smsów trochę www, sporadycznie jakaś gierka jak gdzieś czekam.
Generalnie nie licząc jakiś wyjątkowych sytuacji (np. korzystanie z GPS na trasie) to nie zdarzyło mi się żeby nie wytrzymała dnia.
Po aktualizacji do Amber czas pracy znacząco się wydłużył. Poprzednio 920 trzymała mi koło 17 godzin. Teraz koło 30-40 (3G, WiFi, 9 skrzynek mailowych sprawdzane co godzinę, pogoda, whatsapp i inne w tle).
Naprawdę po tej aktualizacji jest lepiej? Bo mi by się przydała?
Ostatnio edytowane przez Extraemil86 ; 17-03-2014 o 11:12
Ostatnia aktualizacja to Black.
Po aktualizacji Black jest jeszcze lepiej, warunkiem jest nie używanie funkcji automatycznego rozjaśniania ekranu która zjada baterię w trybie przyspieszonym. Ale jak ustawi się na stałe niską, to jest naprawdę bardzo dobre.
KIedy mozna spodziewać sie aktualizacji do wp 8.1 ?
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)