Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Straszna ostrosc aparatu

  1. #1

    Dołączył
    Oct 2014
    Posty
    4
    Telefon
    L720
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0

    Straszna ostrosc aparatu

    Czesc,
    Moja l720 robi okropne zdjecia, kompletnie nie lapie ostrosci. Czy to w dzien czy w nocy. Probowalem roznych ustawien, doslownie kazdej kombinacji. Naciskam przycisk do polowy(nic, zero ostrosci) potem do konca i robi beznadziejne zdjecia. Na wykladach ludzie robia zdjecia tablicy na ktorej wyswietlane sa pokazy slajdow i wszystko cacy. Przyblizaja, maja notatki. Potrzebowalem zdjecia dowodu, zrobilem i ♥♥♥♥. Nic nie widac, nie idzie odczytac napisow nawet na komputerze. Mialem nokie 500, robila z reka na sercu 1000x lepsze zdjecia niz ta l720. Co moze byc nie tak?

  2. #2
    Awatar kamiton

    Dołączył
    Mar 2013
    Skąd
    Warka
    Posty
    877
    Telefon
    930/820/520
    ROM
    10
    Piwa (Postawione)
    50
    Piwa (Otrzymane)
    113
    oglądałes obiektyw? nie jest zabrudzony? resetowałes ustawienia aparatu? resetowałes telefon? co moze byc nie tak? może wada aparatu ? nijak narazie ci nie pomoze tu nikt póki nie wykonasz powyższych mozliwych ruchów .

  3. #3

    Dołączył
    Oct 2014
    Posty
    4
    Telefon
    L720
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0
    resetujac aparat w ustawieniach nic sie nie dzieje. poprostu klikam na "resetuj aparat" i nic. zero jakiejs reakcji, widze jedynie klikniecie przycisku
    EDIT.Obiektyw czysty, to nie sa efekty zabrudzonego obiektywu. robilem wszystko co wymieniles.

    BTW. przedni aparat robi duzo lepsze fotki

    ---------- Post dodano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ----------




    Tutaj 2 fotki. jedno to zdjecie legitymacji, drugie ekranu monitora. Nie piszcie prosze ze za blisko bo z roznych odleglosci jest to samo. tu poprostu najlepiej widac beznadziejnosc moich zdjec

  4. #4
    Awatar antyhaker

    Dołączył
    May 2012
    Skąd
    Rzeszów
    Posty
    3,361
    Telefon
    Lumia 735
    ROM
    Zawsze Najnowsze
    Piwa (Postawione)
    24
    Piwa (Otrzymane)
    175
    Dopiero co telefon kupiłeś? Stało się tak po jakimś czasie? Po jakiejś aktualizacji? Którą aplikacją robisz zdjęcia? Jak z innymi?
    Jeżeli jesteś mężczyzną, wybierz życie bez żalów, dla czegoś co jest najważniejsze dla ciebie, nieważne jak trudne, nieważne jak smutne, musisz próbować i próbować i nawet kiedy ryzykujesz życie, ochraniaj to przy pomocy dwóch rąk.

    Zobacz mojego pokemona!



  5. #5

    Dołączył
    Oct 2014
    Posty
    4
    Telefon
    L720
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0
    Nokia camera. Kupilem w marcu.od poczatku tak mam czy to w nokia camera czy w domyslnym orogramie

  6. #6
    Awatar kamiton

    Dołączył
    Mar 2013
    Skąd
    Warka
    Posty
    877
    Telefon
    930/820/520
    ROM
    10
    Piwa (Postawione)
    50
    Piwa (Otrzymane)
    113
    Wygląda na to ze musisz oddac do naprawy w ramach gwarancji - o ile hard reset nic nie pomógł.

  7. #7
    Awatar antyhaker

    Dołączył
    May 2012
    Skąd
    Rzeszów
    Posty
    3,361
    Telefon
    Lumia 735
    ROM
    Zawsze Najnowsze
    Piwa (Postawione)
    24
    Piwa (Otrzymane)
    175
    Cytat Zamieszczone przez Lipcio Zobacz posta
    Nokia camera. Kupilem w marcu.od poczatku tak mam czy to w nokia camera czy w domyslnym orogramie
    No to strasznie długo z tym zwlekałeś o.O Mogłeś od razu oddać telefon jako uszkodzony.
    Jeżeli jesteś mężczyzną, wybierz życie bez żalów, dla czegoś co jest najważniejsze dla ciebie, nieważne jak trudne, nieważne jak smutne, musisz próbować i próbować i nawet kiedy ryzykujesz życie, ochraniaj to przy pomocy dwóch rąk.

    Zobacz mojego pokemona!



  8. #8

    Dołączył
    Oct 2014
    Posty
    4
    Telefon
    L720
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0
    hard reset nie pomogl, gwarancje jeszcze mam chyba. Jutro pojade do sklepu oddac. Zanjac zycie powiedza mi ze to moja wina
    Ostatnio edytowane przez Lipcio ; 19-10-2014 o 22:03

  9. #9
    Awatar kamiton

    Dołączył
    Mar 2013
    Skąd
    Warka
    Posty
    877
    Telefon
    930/820/520
    ROM
    10
    Piwa (Postawione)
    50
    Piwa (Otrzymane)
    113
    mówisz po prostu ze wcześniej nie uzywałes aparatu bo nie miałeś takiej potrzeby aż do tego czasu.

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Podobne wątki

  1. ustawienia aparatu w lumii
    Przez mefisto07 w dziale Pomoc techniczna
    Odpowiedzi: 16
    Ostatni post / autor: 26-12-2013, 19:01
  2. Uszkodzony przycisk aparatu
    Przez ola90 w dziale Pomoc techniczna
    Odpowiedzi: 4
    Ostatni post / autor: 02-08-2013, 10:53
  3. Ustawienia aparatu
    Przez paloc89 w dziale Pomoc techniczna
    Odpowiedzi: 6
    Ostatni post / autor: 13-05-2013, 14:04
  4. Przycisk aparatu
    Przez snes38 w dziale Pomoc techniczna
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 18-01-2013, 16:40
  5. Brak ustawień aparatu
    Przez KewinPol w dziale Pomoc techniczna
    Odpowiedzi: 22
    Ostatni post / autor: 24-05-2012, 15:48

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •