Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 16 do 30 z 62

Wątek: Wyłacza się samoczynnie

  1. #16
    Awatar mcmc

    Dołączył
    Mar 2012
    Posty
    1,283
    Telefon
    iP4
    Piwa (Postawione)
    1
    Piwa (Otrzymane)
    120
    Cytat Zamieszczone przez Wodnik Szuwarek Zobacz posta
    Potem natychmiast musi dać ci nowy telefon i nie ma dyskusji.
    Nie musi, niestety.

  2. #17
    Awatar oskarb35

    Dołączył
    Jan 2012
    Skąd
    UK
    Wiek
    46
    Posty
    566
    Telefon
    Nokia
    ROM
    8107
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    1
    Restart w przypadku podłączenia-odłączenia od kompa akurat jest normalny w niektórych przypadkach.
    Mnie na WIN7 i NCS tak się czasami dzieje. Przy XP i Zune nie ma takich objawów ani na 800tce ani na 710tce.

  3. #18
    djtonka
    Wynika z opisu że to bez uczestnictwa NCS

  4. #19
    Awatar zuzek8

    Dołączył
    Jan 2012
    Skąd
    Bełchatów
    Wiek
    23
    Posty
    738
    Telefon
    Nokia Lumia 710
    ROM
    Tango
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    1
    Nie mam z nią problemu przy laptopie na WIndows 7. Po podłączeniu do PC pika 2x że podłączono. Odłączam i podłączam, reset. jak już podłącze w zune mam takie coś...
    http://screenshooter.net/2790087/plpyfvg
    I nie moge nic zsynchronizować. Tel nie resetuje sie przy użytkowaniu. zrobiłem mały teścik, w ekranie blokady włączyłem żeby sie sam nie blokował bo po resecie jest odblokowany telefon. Miałem troche roboty koło domu więc leżała sobie. I przez cały dzień nie miałem reseta. Tylko jak podłączyłem do PC. Myślałem że ten UPDATE coś zmieni, ale jak widze dalej mam lagi przy odblokowywaniu(musze czekać chwile)/.. Nie wiem może to jest w każdej lumii a ja tylko narzekam...

  5. #20
    Awatar Neo

    Dołączył
    Mar 2012
    Skąd
    Toronto
    Wiek
    31
    Posty
    175
    Telefon
    Lumia 710,Nexus
    ROM
    Mango /ICS4.0.4
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0
    Mi też się czasem restartuje. Napisałem temat na forum o NSC, bo w tedy on występuje.
    Tak to działa dobrze. Tylko ja mam taki problem na Viście.
    Obecne urządzenia..
    Nokia Lumia 710 ,Google Nexus S, Samsung Galaxy S, Sony Ericsson X10 mini pro, Blackberry Curve 8250,

  6. #21
    Awatar zuzek8

    Dołączył
    Jan 2012
    Skąd
    Bełchatów
    Wiek
    23
    Posty
    738
    Telefon
    Nokia Lumia 710
    ROM
    Tango
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    1
    W niedalekie przyszłości kupie sobie dysk SSD i bede formatować kompa to może sie naprawi... A powiedz mi, bo masz lumie, też musisz czekać na ekran blokady?

  7. #22
    djtonka
    Jeśli następuje to w trakcie użytkowania Zune to normalne zjawisko o którym pisał oskarb35
    update nie naprawia błędów a co najwyżej je przenosi ze względu na przywracanie backup'a. Jedynie metoda recovery może coś pomóc.

  8. #23
    Awatar Neo

    Dołączył
    Mar 2012
    Skąd
    Toronto
    Wiek
    31
    Posty
    175
    Telefon
    Lumia 710,Nexus
    ROM
    Mango /ICS4.0.4
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0
    Tak to problemów z nią nie mam.
    Tu masz opisany mój problem : http://forum.windows-phone.pl/thread...rywa-smartfona.
    Obecne urządzenia..
    Nokia Lumia 710 ,Google Nexus S, Samsung Galaxy S, Sony Ericsson X10 mini pro, Blackberry Curve 8250,

  9. #24
    Awatar zuzek8

    Dołączył
    Jan 2012
    Skąd
    Bełchatów
    Wiek
    23
    Posty
    738
    Telefon
    Nokia Lumia 710
    ROM
    Tango
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    1
    Kurcze... Zastanawiam się nad opcją recovery.... Tak jak radzi DJ... Zaraz spróbuje go sfleszować. Najgorsze w tym all jest to że nie moge zsynchronizować telefonu z ZUNE. Tam mam all zdjęcia i muzyke... Ehh...

    ---------- Post added at 21:07 ---------- Previous post was at 20:29 ----------

    Wiem że pisze post pod postem ale obczajcie temat. Chciałem go na recovery i i trzymałem volume up i windows go znalazł, zaczął instalować sterowniki i nagle wyskoczyło, :"formatuj dysk F" i sformatowałem. No i uwaliłem telefon do końca... Zero jakiej kol wiek reakcji. Nawet pod ładowarką. Zdziwiło mnie to że ten dysk miał tylko 500 kb pojemności. Macie jakieś pomysły? Czy oddać na gwarancje... I nie mam jak sfleszować branda plusa, Chociaż to był chyba bez brandu. Co mam zrobić chłopaki...

  10. #25
    djtonka
    Wymiana płyty głównej Cię czeka. Powiedz, że robiles Update przez Zune.
    Pisałem o tym w innym miejscu i muszę dodać info na temat modelu710 że tak może się stać. Jesteś 3 przypadkiem na forum. Przykro mi.

  11. #26
    Awatar zuzek8

    Dołączył
    Jan 2012
    Skąd
    Bełchatów
    Wiek
    23
    Posty
    738
    Telefon
    Nokia Lumia 710
    ROM
    Tango
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    1
    A możesz mi to wytłumaczyć w tym wątku?
    http://forum.windows-phone.pl/thread...3651#post13651

  12. #27
    djtonka
    Wątek trafił tam gdzie jego miejsce z takim tytułem. Skontaktuj się z serwisem jak najszybciej to prędzej zobaczysz go z powrotem.

  13. #28
    Awatar zuzek8

    Dołączył
    Jan 2012
    Skąd
    Bełchatów
    Wiek
    23
    Posty
    738
    Telefon
    Nokia Lumia 710
    ROM
    Tango
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    1
    Jutro pójdę do Plusa. Tylko jak to mam zrobić. Bo ja kupilem go na allegro od goscia który mieszka w moim miescie i co ide tam i normalnie reklamuje? CO mam im powiedzieć?

  14. #29
    djtonka
    Najlepiej do Nokia Care

  15. #30
    Awatar zuzek8

    Dołączył
    Jan 2012
    Skąd
    Bełchatów
    Wiek
    23
    Posty
    738
    Telefon
    Nokia Lumia 710
    ROM
    Tango
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    1
    no tak. Tylko że najbliższe NC mam w łodzi a ja jestem z bełchatowa więc nie bardzo mi to pasi.

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •