Oryginalne FW 1600.2487.8107.12070
Download:
Oryginalne FW 1600.2487.8107.12070
Download:
To ta wersja z Nowej Zelandii?
Tak, prosto z krainy Kiwi![]()
jest na nim brand czy to bez brandu soft?
Tak, bo wtedy był jedyny. Teraz jest więcej.
zainstalowałem wczoraj, rezultat: przez noc telefon zjadł 4% baterii, rano godzina słuchania muzyki + smsy - kolejne 3%
wziałem soft z Francji i wcieło gdzies opcje korekty w pisanych tekstach, ale to akurat zaleta jak dla mnie, przynajmniej dopoki nie mozna wylaczyc Unicode![]()
Elo, dziś pojawił się FW 12070 z sieci Play ver. oczywiście CV PL. Można pobierać tudzież instalować przez DPM)
Dyskutujemy o firmware w wątku do tego przeznaczonym
/djtonka/
Ostatnio edytowane przez djtonka ; 28-03-2012 o 13:35
orientuje się ktoś, czy jest już dostępne country wariant PL 12070, na Rm-801 Lumia Black? Oczywiscie bez branda, bo widzę ze tylko PLAY ma...
Czytaj wątek poświęcony tej wersji a wszystkiego się dowiesz. To jest dział pobierania.
/djtonka/
Ostatnio edytowane przez djtonka ; 31-03-2012 o 21:49
W każdym romie jest język polski. Wariantu nie widziałem...
..polski niebrandowany.
gdzie mozna zassac Polski nie brandowany soft nie z nowej zelandi pod wlasnie rm 801
Pobierz z forum NDPM wpisz rm-801 i szukaj CV Poland
no i mam problem bo nie chce mi telefonu , sterowniki nie chca sie zainstalowac z Windows Updata , nieznane urzadzenie i tylejakas podpowiedz jak je zainstalowac ?
// na temat problemów ze sterownikami itp jest dużo w tym miejscu.
Tutaj rozmawiamy na temat konkretnego FW
oskarb35
Ostatnio edytowane przez oskarb35 ; 10-04-2012 o 13:13
Jest jakaś różnica pomiedzy firmware z Nowej Zelandi a tym udostępnionym od operatora ?
Firmware zawiera dodatkowe aplikacje pod dany rynek i jak to jest operator to może logo startowe. Oczywiście aplikacje możnaodinstalować zaraz po wgraniu.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)