Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy 12345
Pokaż wyniki od 61 do 72 z 72

Wątek: [HTC 7 Mozart] Rozszerzamy pamięć

  1. #61
    Awatar Squel

    Dołączył
    Nov 2011
    Skąd
    Warszawa
    Wiek
    38
    Posty
    54
    Telefon
    HTC Mozart
    ROM
    Różne
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0
    Gratuluje Pichu
    Ja również wczoraj rozebrałem swojego Mozarta i wymieniłem w nim kartę na 32GB
    HTC Mozart
    HTC Desire Z
    SE Neo V
    Ainol 7 Novo Advanced
    ......starczy tego dobrego

  2. #62

    Dołączył
    May 2012
    Skąd
    UK
    Posty
    12
    Telefon
    Mozart 7 32GB
    ROM
    Dynamics7
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0
    Btw, aby móc używać starą kartę MicroSD z Mozarta w jakimkolwiek innym urządzeniu trzeba ją sformatować w jakimś telefonie Nokii na Symbianie. Tylko symbianowe nokie są w stanie przywrócić kartę z martwych. Ja dzisiaj ożywiłem swoją 8GB w Nokii 6120 Navigator. Pamięci do 500D nigdy za wiele
    Ostatnio edytowane przez Pichu ; 04-06-2012 o 23:32

  3. #63

    Dołączył
    May 2012
    Posty
    54
    Telefon
    HTC 7 Mozart
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0

  4. #64

    Dołączył
    Apr 2012
    Posty
    15
    Telefon
    HTC Mozart
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0

    HTC 7 MOZART - rozszerzenie pamięci. Gdzie?

    Witam,
    zaczyna mi powoli doskwierać brak pamięci w moim mozarcie. Czytałem o wymianie karty microsd w telefonie, ale jednak obawiam się że nie dam rady go ponownie złożyć, dlatego zdecydowałem się aby zlecić to w jakimś serwisie.

    Czy wiecie, gdzie w Łodzi i okolicach jest serwis gdzie dokonają takiej wymiany?

  5. #65
    djtonka
    Proponuje zaoszczędzić parę złotych i w dodatku będziesz miał pewność, że kupiona przez Ciebie karta wyląduje w slocie.

  6. #66

    Dołączył
    May 2012
    Posty
    54
    Telefon
    HTC 7 Mozart
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0
    ja tez obawialem sie samemu rozbierac telefon i za 20zl wymiane zrobili mi w komisie. Mysle ze w wiekszosci komisow maja kogos od drobnych napraw, kto podejmie sie wymiany
    Sent from my 7 Mozart T8698 using Board Express

  7. #67

    Dołączył
    Apr 2012
    Posty
    15
    Telefon
    HTC Mozart
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0
    Rozumiem że ta karta http://allegro.pl/sandisk-microsd-32...531705067.html powinna działać bez większych problemów?
    Nikt kto jakiś czas temu wymienił kartę nie narzeka na nic?

  8. #68

    Dołączył
    May 2012
    Posty
    54
    Telefon
    HTC 7 Mozart
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0
    jezeli chodzi o mnie to wszystko smiga w nalezytym porzadku od poczatku
    Sent from my 7 Mozart T8698 using Board Express

  9. #69

    Dołączył
    Jun 2012
    Posty
    39
    Telefon
    HTC Mozart
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0
    Pewnie problem nie tu..ale trudno...moze mi ktos powiedziec o co chodzi z pamiecia?tzn>wchodze w ustawienia i inf.telefonu i pokazuje ze mam wolnego 900mega.Innym programem co mam zainstalowany w telefonie,tez ze mam 900wolnego.Właczam zuna i pokazuje wolnego 350mega :|o co chodzi?

  10. #70

    Dołączył
    Dec 2012
    Posty
    1
    Telefon
    HTC 7 Mozart
    ROM
    7.10.8773.98
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0
    Cześć!
    Właśnie obecnie stoję przed zmaną karty pamięci na 32 GB w moim Mozarcie. Stąd mam pytanie do Was.
    Co z kontaktami, ustawieniami, systemem itd? Przecież znajduje się to wszystko właśnie na tej oryginalnie włożonej karcie 8GB.
    Co się dzieje z telefonem zaraz po włączeniu z nową, pustą kartą?

    Z góry dzięki za odpowiedź, pozdrawiam.

  11. #71
    Awatar Dafit

    Dołączył
    Oct 2012
    Skąd
    Zamość
    Posty
    900
    Telefon
    Nokia Lumia 920
    ROM
    WindowsPhone 8.1
    Piwa (Postawione)
    41
    Piwa (Otrzymane)
    39
    Kontakty masz na koncie live.

  12. #72

    Dołączył
    Feb 2012
    Posty
    430
    Telefon
    HTC 7 Pro
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    1
    Witam wiem, że temat jest już stary, ale mam do was pytanie. Właśnie zmieniłem kartę w moim HTC 7 Pro i mam problem z wgranie Custom Rom-u. Czy jak zmienia się kartę to traci się HSPL?

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy 12345

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Podobne wątki

  1. Jak uruchomić tryb pamięci masowej w WP7?
    Przez IuDeX w dziale Poradniki
    Odpowiedzi: 8
    Ostatni post / autor: 27-11-2012, 13:35
  2. [HTC HD7] Rozszerzamy pamięć
    Przez Wodnik Szuwarek w dziale HTC
    Odpowiedzi: 5
    Ostatni post / autor: 30-04-2012, 07:17
  3. [HTC 7 Trophy] Rozszerzamy pamięć
    Przez Wodnik Szuwarek w dziale HTC
    Odpowiedzi: 4
    Ostatni post / autor: 28-03-2012, 11:08
  4. [DFT Freedom ROM] Mango 7713 MOZART Custom ROM
    Przez Wodnik Szuwarek w dziale ROMy i modyfikacje
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 20-08-2011, 16:43
  5. [DFT Freedom ROM] Mango 7714 Mozart Custom ROM
    Przez Wodnik Szuwarek w dziale ROMy i modyfikacje
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 20-08-2011, 16:42

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •