tak w ogóle to z jakiego materiału pokrowce są najlepsze? Zastanawiam się czy by sobie nie kupić.
tak w ogóle to z jakiego materiału pokrowce są najlepsze? Zastanawiam się czy by sobie nie kupić.
Pytanie czy praktyczne. Jeśli się chce odsprzedać po dwóch latach telefon za cenę nówki to trzeba się wykosztować na porządny. Ja miałem raz taki w życiu podobny do tytułowego i dałem psu do zjedzenia.
Nie wszystkim może odpowiadać filc w etui. Możesz sobie kupić skórzane. Ale każdy kto weźmie je do ręki zobaczy jak fajnie się prezentuje i jak jest wykonane. Nie wiem jak z trwałością.
Nie wiem. Ile głów tyle zdań. Każdemu co innego się podoba. Najlepiej chyba chronią lateksowo/gumowe casy. Ale każdy telefon w nich słabo wygląda. No i wtedy wymiary się zwiększają
Ostatnio edytowane przez rakers ; 01-04-2012 o 19:12
Z tymi gumowymi case'ami się zgodzę, powiększają trochę no i dodają ciężaru. W dodatku bez gumki telefon ładniej wygląda, a po pewnym czasie jak ta guma się ubrudzi to już w ogóle szpeci.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)