Nie będę pisał poradnika ponieważ nie ja jestem jego autorem, a nie lubię kopiować.
Nie będę pisał poradnika ponieważ nie ja jestem jego autorem, a nie lubię kopiować.
Ostatnio edytowane przez Tahion ; 02-03-2013 o 14:34
Jak napiszesz poradnik to będziesz jego autorem. Ale ponieważ wszyscy wiemy, że po tym Cie wywalą to skończmy dyskusję.
Sent from my Laptok by Dell using Opera and Internet via Router - Po resztę zbędnych informacji pisać na Priv. (wersja windy, moc zasilacza, wielkość ekranu, odległość od okna itp)
Ja mam taki problem że przy próbie zalogowania się na maila w tym mericopa wyświetla mi się błąd... to konto jest jeszcze do wzięcia?? chętnie się nim zaopiekuję...
Dziala dalej ten sposob ? ^^
Teraz na ruskiej stronie trzeba![]()
A możesz na priv napisać jak to zrobić ?
adrianos12211 proszę o kontakt z jakimiś informacjami , albo napisz tutaj co jest 5)
adrianos12211 podzielisz sie tym sposobem ? Bardzo zalezy mi z odblokowaniem telefonu.
Nowy sposób zakładania wydzielono do http://forum.windows-phone.pl/thread...9127#post69127
Sent from my Laptok by Dell using Opera and Internet via Router - Po resztę zbędnych informacji pisać na Priv. (wersja windy, moc zasilacza, wielkość ekranu, odległość od okna itp)
Witam. Jestem nowy na forum i to mój pierwszy wpis.
U mnie wszystko poszło gladko do momentu kiedy trzeba odebrać meila w domenie maricopa.edu.
Nie mogę się zalogować, wyskakuje mi takie coś. Proszę o pomoc.
![]()
Zobacz post nad Twoim co pisze...
Chyba trzeba zamknąć.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)