Pokaż wyniki od 1 do 12 z 12

Wątek: NDPM i l610

  1. #1

    Dołączył
    Oct 2012
    Posty
    7
    Telefon
    Lumia 610
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0

    NDPM i l610

    Witam !

    Chciałem się przygotować na WP7.8, więc postanowiłem wgrać oryginalne, nie brandowany firmware, by mieć aktualizaję jak najszybciej. Więc sprawdziłem na NDPM wersje specjalnie dla polski tj. "Nokia 610 RM-835 Country Variant Poland PL (Black) V2", ale ten firmware jest w wersji 1066.0000.8779.12201, a aktualnie ten który mam od t-mobile to 1066.0000.8779.12340. No i moje pytanie, czy to tylko inna numeryzacja specjalnie dla t-mobile, czy to jednak coś zmienia ?

  2. #2
    Awatar Nihat89

    Dołączył
    Oct 2012
    Posty
    17
    Telefon
    HTC 8S
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    1
    To jest starsza wersja. Ja wgrałem u siebie RM-835 Country Variant Baltic (Black) V3 z oznaczeniem 1066.0000.8779.12340 i to jest chyba najnowsza wersja niebrandowana.

  3. #3
    Awatar Arkhan

    Dołączył
    Oct 2012
    Skąd
    Nienack
    Wiek
    27
    Posty
    2,185
    Telefon
    Brak.
    Piwa (Postawione)
    96
    Piwa (Otrzymane)
    176
    Jeśli wgrasz tą starszą to i tak później przy podłączeniu do Zune ci się zaktualizuje, więc nie ma problemu

  4. #4
    Awatar Dawcio281

    Dołączył
    Oct 2012
    Posty
    43
    Telefon
    LUMIA 610
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0
    A jak wgrać ten niebranowy soft?
    LUMIA 610 PLUS GSM

  5. #5
    Awatar Arkhan

    Dołączył
    Oct 2012
    Skąd
    Nienack
    Wiek
    27
    Posty
    2,185
    Telefon
    Brak.
    Piwa (Postawione)
    96
    Piwa (Otrzymane)
    176
    http://forum.windows-phone.pl/thread...-programem-NCS

    Tutaj masz cały poradnik. Czytaj dokładnie i nie pomyl się w wpisywaniu a wszystko pójdzie bez problemu.

  6. #6

    Dołączył
    Oct 2012
    Posty
    7
    Telefon
    Lumia 610
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0
    a właśnie apropo, próbuję zainstalować i wi niestety NCS nie wykrywa telefonu, stery zainstalowałem, telefon podłączam w vol + i nic ma może ktoś jakiś pomysł ?

  7. #7
    Awatar Arkhan

    Dołączył
    Oct 2012
    Skąd
    Nienack
    Wiek
    27
    Posty
    2,185
    Telefon
    Brak.
    Piwa (Postawione)
    96
    Piwa (Otrzymane)
    176
    A podłączałeś go wcześniej normalnie? Tzn nie z vol +

  8. #8

    Dołączył
    Oct 2012
    Posty
    7
    Telefon
    Lumia 610
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0
    nie, nie próbowałem, a to coś zmienia ? czyli, że podłączam telefon tak jak każe NCS, tylko bez wciśniętego vol +

  9. #9

    Dołączył
    Oct 2012
    Posty
    80
    Telefon
    HTC 7 Mozart
    ROM
    WP 7.8
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    1
    Próbował Ktoś z Was aktualizować Lumię 610 WP 7.5 -> 7.8 z poziomu Windows 8 PRO x64? Pomimo zastosowania się do poradnika z tego forum za diabła soft nie widzi telefonu

  10. #10

    Dołączył
    Dec 2012
    Skąd
    Starachowice
    Wiek
    36
    Posty
    5
    Telefon
    Nokia Lumia 800
    ROM
    WP 7.8
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0

    L610

    ja mam windowsa 8 64x i instalacja z WP7.5 na WP7.8 przeszła bez problemowo po zainstalowaniu wszystkich kodeków

  11. #11

    Dołączył
    Oct 2012
    Posty
    80
    Telefon
    HTC 7 Mozart
    ROM
    WP 7.8
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    1
    #Rawlarz rozumiem, że chodzi Ci raczej o sterowniki (te opisane w poradniku) a nie kodeki.
    Jeszcze jedno jaką wersję firmware wybrałeś?

  12. #12
    Zbanowany
    Dołączył
    Oct 2012
    Posty
    20
    Telefon
    lumia 610
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    1
    u mnie rowniez nie byłozadnych problemow do zmiany softu z poziomu win 8

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •