Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: lumia 800 internet explorer wywala do menu

  1. #1

    Dołączył
    Dec 2012
    Posty
    1
    Telefon
    lumia 800
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0

    lumia 800 internet explorer wywala do menu

    witam mam problem z lumia 800 mam ja z 2 tygodnie i dzisiaj caly dzien probuje wlaczyc internet explorer i nic sie nie dzieje, przez chwile jak by probuje ekran sie przesunac zeby wlaczyc IE ale nic sie nie dzieje, przegladarka sie nie wlacza, nie mam zadnych aplikacji w tle, resetowalem telefon i usuwalem historie z telefonu...

    jakies pomysly ?

  2. #2

    Dołączył
    Dec 2012
    Posty
    33
    Telefon
    Lumia 800
    Piwa (Postawione)
    1
    Piwa (Otrzymane)
    0
    Hmmm dziwne, czasem zdarza mi się tak, że po tapnięciu na ikonę, aplikacja już się włącza ale jednak wywala do pulpitu. Reset zazwyczaj pomagał. Może trzeba przywrócić ustawienia fabryczne...

  3. #3

    Dołączył
    Jul 2012
    Posty
    89
    Telefon
    LG E900
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    2
    Nie robiłeś updatu do 7.8, nie próbowałeś odblokować, nie instalowałeś jakiś aplikacji? Resetowałeś, to znaczy zwykły reset telefonu czy software reset i przywrócenie ustawień fabrycznych? SR powinien pomóc, ale tracisz wtedy wszystkie dane na telefonie(skopiuj zdjecia na kompa itp) Tu masz poradnik: http://windows-phone.pl/1656-nokia-l...oftware-reset/

  4. #4

    Dołączył
    May 2012
    Skąd
    Dolny Śląsk
    Posty
    65
    Telefon
    NOKIA Lumia 800
    ROM
    7.8
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    2
    Szukałeś czy może istniał taki problem na forum? Oczywiście, że nie....
    Temat już był więc radzę poszukać.

  5. #5

    Dołączył
    Jan 2013
    Posty
    1
    Telefon
    nokia lumia 800
    ROM
    WP 7.5
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0
    W moim wypadku pomogła zmiana ustawień IE, mianowicie przestawiłem otwieranie łącza z innych aplikacji w bieżącej karcie a nie nowej. Pomogło, IE otwiera się bez problemu.

  6. #6
    Awatar Paviano

    Dołączył
    Nov 2012
    Posty
    35
    Telefon
    nokia :)
    Piwa (Postawione)
    1
    Piwa (Otrzymane)
    0
    A u mnie jak był ten problem, to nic nie pomagało, żadna zmiana ustawień, a zaczęło się od tego, że telefon się zwiesił właśnie przeglądając Internet. Początkowo nie było kart, a później już w ogóle IE się nie włączał, to hard reset zrobiłem i działa.
    Problem miałem na WP7.5

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Podobne wątki

  1. Brak kart w Internet Explorer
    Przez Likaona w dziale Problemy z Windows Phone
    Odpowiedzi: 7
    Ostatni post / autor: 10-12-2012, 17:32
  2. Problem z Internet Explorer
    Przez szymre w dziale Pomoc techniczna
    Odpowiedzi: 4
    Ostatni post / autor: 09-12-2012, 10:09
  3. Internet Explorer - Problem z kartami
    Przez maniek.a w dziale Pomoc techniczna
    Odpowiedzi: 5
    Ostatni post / autor: 14-10-2012, 12:44
  4. Problem z Internet Explorer
    Przez aRnIe25 w dziale Pomoc techniczna
    Odpowiedzi: 6
    Ostatni post / autor: 09-02-2012, 22:06

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •