Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 15 z 28

Wątek: Htc touch diamond 2 i market place/facebook

  1. #1

    Dołączył
    Feb 2013
    Posty
    14
    Telefon
    Touch Diamond 2
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0

    Htc touch diamond 2 i market place/facebook

    Witam,
    Mam problem z market place i facebookiem, Łączę się przez wifi i transmisje danych a gdy włączam owe aplikacje pokazuje mi się wiadomość typu sprawdź połączenie z internetem..

    Internet przez wyszukiwarkę mi działa :<

    Dnsy z routera zmienione zostały na 8.8.8.8 i nie podziałało
    co zrobić? :/ telefon kupiony dzisiaj

  2. #2
    Awatar marszand

    Dołączył
    Feb 2012
    Skąd
    Polanica Zdrój
    Wiek
    50
    Posty
    549
    Telefon
    Lumia 735
    Piwa (Postawione)
    10
    Piwa (Otrzymane)
    71
    Masz Diamenta od HTC? Przecież to chyba chodzi ns WMie a nie WP
    Wystarczy moment, wystarczy chwila aby z normalnego człowieka zrobić debila.

    Pomogłem postaw PIWO!
    Bosch 509, Motorola, Nokia 3310, SE T100, SE T1000, Mio A501,HTC TouchPRO, HTC TouchPRO2, Samsung Omnia2, HTC Desire Z, HTC Mozart, iPhone 4s, HTC 8S, Nokia Lumia 925, LG G3 Tytan (nigdy więcej androida), Lumia 735 LTE

  3. #3

    Dołączył
    Feb 2013
    Posty
    14
    Telefon
    Touch Diamond 2
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0
    Nie takiej odpowiedzi oczekuje. Chce się połączyć z MarketPlace a nie rozmyślać nad wp czy wm...

  4. #4
    Awatar marszand

    Dołączył
    Feb 2012
    Skąd
    Polanica Zdrój
    Wiek
    50
    Posty
    549
    Telefon
    Lumia 735
    Piwa (Postawione)
    10
    Piwa (Otrzymane)
    71
    no to ci powiem że WM nie ma szans na połączenie z marketem
    Wystarczy moment, wystarczy chwila aby z normalnego człowieka zrobić debila.

    Pomogłem postaw PIWO!
    Bosch 509, Motorola, Nokia 3310, SE T100, SE T1000, Mio A501,HTC TouchPRO, HTC TouchPRO2, Samsung Omnia2, HTC Desire Z, HTC Mozart, iPhone 4s, HTC 8S, Nokia Lumia 925, LG G3 Tytan (nigdy więcej androida), Lumia 735 LTE

  5. #5

    Dołączył
    Feb 2013
    Posty
    14
    Telefon
    Touch Diamond 2
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0
    mam wp 6.5

  6. #6
    Awatar Dafit

    Dołączył
    Oct 2012
    Skąd
    Zamość
    Posty
    900
    Telefon
    Nokia Lumia 920
    ROM
    WindowsPhone 8.1
    Piwa (Postawione)
    41
    Piwa (Otrzymane)
    39
    Nie ma szans.Market dla WM "umarł"

  7. #7

    Dołączył
    Feb 2013
    Posty
    14
    Telefon
    Touch Diamond 2
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0
    MAM WP 6.5 !!!!!!!!!!!!!!!!!! I aplikacje zainstalowana OMG, ogarnijcie sie

  8. #8
    Awatar marszand

    Dołączył
    Feb 2012
    Skąd
    Polanica Zdrój
    Wiek
    50
    Posty
    549
    Telefon
    Lumia 735
    Piwa (Postawione)
    10
    Piwa (Otrzymane)
    71
    WM 6,5 i możesz instalować pliki cab. jest tego sporo
    Wystarczy moment, wystarczy chwila aby z normalnego człowieka zrobić debila.

    Pomogłem postaw PIWO!
    Bosch 509, Motorola, Nokia 3310, SE T100, SE T1000, Mio A501,HTC TouchPRO, HTC TouchPRO2, Samsung Omnia2, HTC Desire Z, HTC Mozart, iPhone 4s, HTC 8S, Nokia Lumia 925, LG G3 Tytan (nigdy więcej androida), Lumia 735 LTE

  9. #9

    Dołączył
    Feb 2013
    Posty
    14
    Telefon
    Touch Diamond 2
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0
    To może mam screena pokazać że mam WP 6.5 ? -,- ludzie...

    ---------- Post dodano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ----------

    Dobra, dziekuje za taka pomoc..

    ---------- Post dodano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ----------

    TO czemu z facebookiem ani microsoft my phone tez nie moge sie polaczyc ?

  10. #10
    Awatar marszand

    Dołączył
    Feb 2012
    Skąd
    Polanica Zdrój
    Wiek
    50
    Posty
    549
    Telefon
    Lumia 735
    Piwa (Postawione)
    10
    Piwa (Otrzymane)
    71
    nerwusek nie ma i nie było czegoś takiego jak WP 6.5 też miałem wcześniejsze modele HTC i Omnia 2 to ostatnie telefony z Windows Mobile czyli WM 6.5 WP czyli Windows Phone ma numerację od 7.
    Pomagamy jak możemy
    Wystarczy moment, wystarczy chwila aby z normalnego człowieka zrobić debila.

    Pomogłem postaw PIWO!
    Bosch 509, Motorola, Nokia 3310, SE T100, SE T1000, Mio A501,HTC TouchPRO, HTC TouchPRO2, Samsung Omnia2, HTC Desire Z, HTC Mozart, iPhone 4s, HTC 8S, Nokia Lumia 925, LG G3 Tytan (nigdy więcej androida), Lumia 735 LTE

  11. #11
    Awatar Tahion

    Dołączył
    Aug 2011
    Posty
    1,475
    Telefon
    Najlepszy
    Piwa (Postawione)
    26
    Piwa (Otrzymane)
    18
    To może jednak kolega da tego screena zamiast ogarniać innych.
    Ostatnio edytowane przez Tahion ; 06-02-2013 o 09:45
    Sent from my Laptok by Dell using Opera and Internet via Router - Po resztę zbędnych informacji pisać na Priv. (wersja windy, moc zasilacza, wielkość ekranu, odległość od okna itp)

  12. #12

    Dołączył
    Mar 2012
    Posty
    118
    Telefon
    Nokia 710
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    2

    RE: Htc touch diamond 2 i market place/facebook

    Marketplace dla WM6.5 został zamknięty jakiś czas temu.

    Może masz coś z konfiguracją, że w innych aplikacjach nie ma netu, ale market już nigdy ci nie zadziała.
    Sent from my Lumia 710 using Board Express

  13. #13
    Awatar Dafit

    Dołączył
    Oct 2012
    Skąd
    Zamość
    Posty
    900
    Telefon
    Nokia Lumia 920
    ROM
    WindowsPhone 8.1
    Piwa (Postawione)
    41
    Piwa (Otrzymane)
    39
    Wersja 6.5 to jeszcze Windows Mobile
    Dopiero od wersji 7, to Windows Phone
    HTC Diamond ma Windows Mobile , więc jak pisałem wcześniej , market tam nie działa (Miałem kiedyś Omnię i900 z tą bolączką )

  14. #14
    Awatar Tahion

    Dołączył
    Aug 2011
    Posty
    1,475
    Telefon
    Najlepszy
    Piwa (Postawione)
    26
    Piwa (Otrzymane)
    18
    Autor wątku pewnie dobrze o tym wie, ale sobie jaja robi.
    Sent from my Laptok by Dell using Opera and Internet via Router - Po resztę zbędnych informacji pisać na Priv. (wersja windy, moc zasilacza, wielkość ekranu, odległość od okna itp)

  15. #15

    Dołączył
    Feb 2013
    Posty
    14
    Telefon
    Touch Diamond 2
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0
    nie robie sobie żadnych jaj, telefon sam updatowałem do "WP 6.5" przynajmniej tak pisało, więc byłem pewny, że to WP a nie WM, przepraszam za wprowadzenie was w błąd, w każdym bądź razie, jak mam zrobić, żebym mógł korzystać z internetu w aplikacjach takich jak facebook/twitter/microsoft my phone. Skoro market place nie działa to czemu dalej go mam w wm 6.5 ?

    ---------- Post dodano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ----------

    Jeszcze jedno, jak mam pobierać gry/aplikacje bez marketu ?

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Podobne wątki

  1. Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 29-11-2012, 22:51
  2. Touch-IT Blue Theme
    Przez leo w dziale Kosz
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 17-12-2011, 23:26
  3. [HTC] Touch-IT ROM Mango - new accents, themes, ringtones, tethering
    Przez Wodnik Szuwarek w dziale ROMy i modyfikacje
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 18-11-2011, 13:10
  4. [Touch-IT] Trophy v2.0 16 Languages Build 7720.68 Mango
    Przez Wodnik Szuwarek w dziale ROMy i modyfikacje
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 18-11-2011, 13:01
  5. [Touch-IT] HD7 v5.0 16 lang, new accents, themes, ringtones, tethering
    Przez Wodnik Szuwarek w dziale ROMy i modyfikacje
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 18-11-2011, 12:47

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •