Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Aktualizacja WP 7.8 brandowanie plus

  1. #1

    Dołączył
    Nov 2012
    Skąd
    Toruń
    Posty
    10
    Telefon
    Lumia 610
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0

    Aktualizacja WP 7.8 brandowanie plus

    czy tylko ja mam problem z aktualizacja 7.8 na brand plusa? na stronie oficjalnej noki, ktora byla w newsie, niby nie ma nic o Plusie, ale to moze tak długo trwać?! straszenie się niecierpliwie wymuszanie nic nie pomogło

  2. #2

    Dołączył
    Jun 2012
    Posty
    2,586
    Telefon
    Lumia 820
    Piwa (Postawione)
    33
    Piwa (Otrzymane)
    111

    RE: Aktualizacja WP 7.8 brandowanie plus

    Nie ma? Polkomtel = Plus
    Próbowałeś wymusić?
    Sent from my Windows Phone 8X by HTC using Board Express

  3. #3

    Dołączył
    Nov 2012
    Skąd
    Toruń
    Posty
    10
    Telefon
    Lumia 610
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0
    probowałem aktualizować mozna tylko przez zune ?

  4. #4

    Dołączył
    Jan 2013
    Posty
    62
    Telefon
    iPhone 4 32GB
    Piwa (Postawione)
    1
    Piwa (Otrzymane)
    4
    nie nie tylko, w tym dziale jest przylepiony poradnik do aktualizacji.. klik

  5. #5
    Awatar CODER_BEST

    Dołączył
    May 2012
    Skąd
    Ciech
    Posty
    1,331
    Telefon
    610/710/800/920
    ROM
    WP7.8 / WP8 GDR3
    Piwa (Postawione)
    119
    Piwa (Otrzymane)
    67
    Aktualizować można tylko przez ZUNE.... Ale ja wczoraj wreszcie się zmusiłem i sam wgrałem soft na lumie 710 Pobrałem soft z navifirm i wgrał zajęło mi to 20min z wgraniem Nokia care suit Uwierz ja też się bałem że coś zepsuje ale w sumie tutaj nie ma co zepsuć

    Robiłem według tego poradnika, trafiłem przypadkiem na YT i wgrałem
    http://www.youtube.com/watch?v=puTMC...eature=mh_lolz

    Pobierz jeszcze tylko Navifirm+1.7 i ściągnij soft

  6. #6

    Dołączył
    Nov 2012
    Skąd
    Toruń
    Posty
    10
    Telefon
    Lumia 610
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0
    zrobiłem tak jak mowisz tylko sciagnolem softa przez NDPM i chodzi super ! dzięki !

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •