Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 31 do 38 z 38

Wątek: Kilka podstawowych spraw od żółtodzioba

  1. #31

    Dołączył
    Nov 2013
    Posty
    3
    Telefon
    nokia lumia 520
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0
    ja właśnie zaktualizowałam z poziomu telefonu i coś się zrypało bo telefon się włącza i wyłącza sam i tak na okrągło. Spoko chyba się zepsuł!!!!

  2. #32
    Awatar Arkhan

    Dołączył
    Oct 2012
    Skąd
    Nienack
    Wiek
    27
    Posty
    2,185
    Telefon
    Brak.
    Piwa (Postawione)
    96
    Piwa (Otrzymane)
    176
    Nic się nie zepsuło.. zrób HR i będzie po problemie. Jak to nie zadziała to serwis.

    PS. przede wszystkim wyjmij baterię na parę minut i wsadź spowrotem, bo to restartuje wszystkie ustawienia itp.
    Ukradnijcie ten zestaw, jeśli musicie, ale jeśli możecie, kupcie go - dodał lider Lemmy Kilmister.

  3. #33

    Dołączył
    Sep 2013
    Posty
    5
    Telefon
    B2100
    Piwa (Postawione)
    6
    Piwa (Otrzymane)
    0
    Ok, kupiłem 620 żonie i się nie zawiodłem Telefon za te pieniądze jest lux a żona jest zachwycona. Sam tez taki nabędę w najbliższym czasie.
    Ale... przekopałem chyba każdą zakładkę menu i nie mogę znaleźć jednego. Gdzieś wyczytałem że można wyłączyć animowane kafelki na głównym ekranie. Czy to prawda? Jeśli tak to można widzieć gdzie?

    Chyba wiem o co chodzi. Ta osoba napisała że zrezygnowała z animowanych kafelków na głównym ekranie czyli je z niego wywaliła lub zmniejszyła a nie wyłączyła to w ustawianiach. Prawda?

  4. #34
    Awatar Arkhan

    Dołączył
    Oct 2012
    Skąd
    Nienack
    Wiek
    27
    Posty
    2,185
    Telefon
    Brak.
    Piwa (Postawione)
    96
    Piwa (Otrzymane)
    176
    Nie da się tego wyłączyć w ustawieniach.
    Ukradnijcie ten zestaw, jeśli musicie, ale jeśli możecie, kupcie go - dodał lider Lemmy Kilmister.

  5. Piwa Fenek postawil(li) piwo za ten post
  6. #35

    Dołączył
    Nov 2013
    Posty
    32
    Telefon
    lumia 925
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    2
    Cytat Zamieszczone przez wojteki Zobacz posta
    kurde masz telefon w ręce i nie potrafisz go obsługiwać? Kup w takim razie 3310 skoro przerasta Cie taka lumia
    Odpowiadaj a nie madrkuj

    ---------- Post dodano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ----------



    ---------- Post dodano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ----------

    Cytat Zamieszczone przez wojteki Zobacz posta
    dla mnie osobiście jest to paranoja, że ktoś uczy sie obsługi telefonu poprzez użytkowników forum to androida nawet by jojo nie włączył jak wp jest dla niego trudne XD
    Android jest łatwiutki,wszystko masz na belce pulpicie tu jednak nie i jest zaje...ie zawiły,wiec jak dac właczanie wifi i blutka na pulpit 1 klikiem?

    ---------- Post dodano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ----------

    Cytat Zamieszczone przez Arkhan Zobacz posta
    Sygnału SMS nie można zmienić na inny niż te które oferuje system.

    Cały czas telefon gra na full głośności a jest naprawdę głośny.

    A po co zwalniać miejsce w pamięci? Przecież to WP, nie android zamulacz.
    To nagram ci filmik jak telefon staje,wszystkie opcxje robia sie szare i pomaga tylko wyjecie baterii co nigdy mi sie nie zdazyło w galaktykach

    ---------- Post dodano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ----------

    Cytat Zamieszczone przez Szefff Zobacz posta
    17. Ściągnij aplikację "Kafelki łączności"
    Ale to tylko przenosi do menu windowsa,a chodzi o takie co 1 klikiem samo to włacza wyłacza

  7. #36
    Awatar antyhaker

    Dołączył
    May 2012
    Skąd
    Rzeszów
    Posty
    3,361
    Telefon
    Lumia 735
    ROM
    Zawsze Najnowsze
    Piwa (Postawione)
    24
    Piwa (Otrzymane)
    175
    Cytat Zamieszczone przez jsbiznes Zobacz posta
    Android jest łatwiutki,wszystko masz na belce pulpicie tu jednak nie i jest zaje...ie zawiły,wiec jak dac właczanie wifi i blutka na pulpit 1 klikiem?
    To WP jest trudny? Masz "tylko" 2 ekrany - główny i zainstalowane aplikacje. Co w tym trudnego, co w tym zawiłego?

    Cytat Zamieszczone przez jsbiznes Zobacz posta
    To nagram ci filmik jak telefon staje,wszystkie opcxje robia sie szare i pomaga tylko wyjecie baterii co nigdy mi sie nie zdazyło w galaktykach
    Brand czy nie brand? Jeśli to drugie to pewnie wina operatora? W ogóle jaki fon i jaka wersja oprogramowania?

    Cytat Zamieszczone przez jsbiznes Zobacz posta
    Ale to tylko przenosi do menu windowsa,a chodzi o takie co 1 klikiem samo to włacza wyłacza
    Nie ma na razie, ponoć ta super zaawansowana funkcja będzie w WP8.1
    Jeżeli jesteś mężczyzną, wybierz życie bez żalów, dla czegoś co jest najważniejsze dla ciebie, nieważne jak trudne, nieważne jak smutne, musisz próbować i próbować i nawet kiedy ryzykujesz życie, ochraniaj to przy pomocy dwóch rąk.

    Zobacz mojego pokemona!



  8. #37
    Awatar Arkhan

    Dołączył
    Oct 2012
    Skąd
    Nienack
    Wiek
    27
    Posty
    2,185
    Telefon
    Brak.
    Piwa (Postawione)
    96
    Piwa (Otrzymane)
    176
    Właściwie po przeczytaniu tego:
    Cytat Zamieszczone przez jsbiznes Zobacz posta
    Android jest łatwiutki,wszystko masz na belce pulpicie tu jednak nie i jest zaje...ie zawiły
    Nie powinienem nic komentować, tylko stwierdzić że jesteś ewenementem na skalę światową, bo WP został stworzony aby być prostym dla tych którzy pierwszy raz kupują telefony komórkowe, ale po prostu nie ogarniam jak można stwierdzić że Windows Phone jest zawiły? Mi się ten system znudził, bo jest za prosty i zbyt łatwy, nie ma tu żadnych zawiłości, aplikacje w jednej linii, przesuwasz tylko w górę i w dół, ekran główny to już w ogóle..... Jak ten system jest dla Ciebie zawiły, to:
    1. przyjdź za parę latek jak troszeczkę podrośniesz.
    2. Nie wierzę że miałeś wcześniej Androida i iOS, bo oba te system są trudniejsze w obsłudze od WP.

    Cytat Zamieszczone przez jsbiznes Zobacz posta
    To nagram ci filmik jak telefon staje,wszystkie opcxje robia sie szare i pomaga tylko wyjecie baterii co nigdy mi sie nie zdazyło w galaktykach
    A po co ? To żę ty nie rozumiesz co się dzieje z twoim systemem, to nie znaczy że musisz jeszcze innym swoje błędne przekonania wtłaczać. Ja wiem co się dzieje, masz branda z plusa i to jest jego wina, a nie ramu

    PS. ten koleś jest (albo był) adminem na forum andka
    Ukradnijcie ten zestaw, jeśli musicie, ale jeśli możecie, kupcie go - dodał lider Lemmy Kilmister.

  9. #38

    Dołączył
    Nov 2013
    Posty
    1
    Telefon
    Nokia lumia 625
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0
    Ja trochę z innej beczki.
    Chcę przegrać kontakty z C5 na Lumię 625. Niestety, lumia łączy sie C5 a C5 z lumią nie.
    Może ktoś ma jakiś pomysł?

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Podobne wątki

  1. Kilka pytań odnośnie WP8
    Przez sworek91 w dziale Kosz
    Odpowiedzi: 6
    Ostatni post / autor: 17-03-2013, 14:10
  2. Kilka pytań
    Przez Bone w dziale Dyskusja ogólna
    Odpowiedzi: 5
    Ostatni post / autor: 05-10-2012, 19:40
  3. Kilka pytań o WP7 w Lumii 710
    Przez aaron07 w dziale Co kupić?
    Odpowiedzi: 101
    Ostatni post / autor: 15-08-2012, 21:02
  4. you tube- kilka pytań
    Przez marsad w dziale Aplikacje
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 13-02-2012, 16:43
  5. Kilka podstawowych pytan o system
    Przez Maju w dziale Ogólnie o Windows Phone
    Odpowiedzi: 21
    Ostatni post / autor: 29-12-2011, 16:25

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •