Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Problem z Aparatem

  1. #1

    Dołączył
    Jan 2013
    Posty
    3
    Telefon
    HTC HD7
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0

    Problem z Aparatem

    Witam serdecznie chłopaki , mam nadzieję że mi pomożecie. Mam problem z aparatem w HTC HD 7, po prostu gdy chcę go odpalic włącza sie czarny ekran i odrazu odskakuje mi do menu.... pomóżcie, bardzo was proszę... nie ukrywam że zależy mi na czasie. Jutro wyjazd do Holandii , więc podeślę jakieś foto z CoffeShop'a !

    Z góry dziękuje,
    kamilovsky15.

  2. #2

    Dołączył
    Feb 2012
    Posty
    39
    Telefon
    8S
    Piwa (Postawione)
    2
    Piwa (Otrzymane)
    3

    RE: Problem z Aparatem

    Wyłącz i włącz, przywróć ustawienia fabryczne, wgraj fw od nowa. Jak nie pomoże to serwis.

  3. #3

    Dołączył
    Jan 2013
    Posty
    3
    Telefon
    HTC HD7
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0
    goldiesr, ja w te klocki troszke zielony jestem . Czyli tak.. pierw przywrócic ustawienia fabryczne(To znajde w ustawieniach telefonu tak?), a potem fw?

  4. #4
    Awatar CODER_BEST

    Dołączył
    May 2012
    Skąd
    Ciech
    Posty
    1,331
    Telefon
    610/710/800/920
    ROM
    WP7.8 / WP8 GDR3
    Piwa (Postawione)
    119
    Piwa (Otrzymane)
    67
    Resetując do ustawień fabrynczych wywalasz wszystko z telefonu oprócz kontaktów ( o ile miałeś dodane konto Microsoft ) Bo jeśli tego konta nie dodałeś to kontakty się nie przywrócą .

    Aby zresetować telefon do ustawień fabrycznych wchodzisz w Ustawienia-> Informacje -> więcej -> i tam jest zresetuj.... Pamiętaj aby robić tą operację z minimum 50% baterii...... A potem już nic nie musisz robić no chyba że dalej nie będzie działać aparat to wtedy bęziesz musial wgrać ręcznie soft.

  5. #5

    Dołączył
    Feb 2012
    Posty
    39
    Telefon
    8S
    Piwa (Postawione)
    2
    Piwa (Otrzymane)
    3

    RE: Problem z Aparatem

    Cytat Zamieszczone przez kamilovsky15 Zobacz posta
    goldiesr, ja w te klocki troszke zielony jestem . Czyli tak.. pierw przywrócic ustawienia fabryczne(To znajde w ustawieniach telefonu tak?), a potem fw?
    podałem w kolejności od najprostszej rzeczy. Jak pierwsza nie przyniesie skutku to robisz następną.

  6. #6

    Dołączył
    Jan 2013
    Posty
    3
    Telefon
    HTC HD7
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    0
    CODER_BEST, a podasz jakąś instrukcje w postaci nawet video czy tekstu jak wgrac softa? Bo poprzednik telefonu mowil wlasnie ze trzeba isc do serwisu i dac 50zl zeby przeinstalowali mi softa... to po co mam placic 50zl skoro tutaj moge zrobic za darmo.

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Podobne wątki

  1. problem z aparatem?
    Przez traxx888 w dziale Pomoc techniczna
    Odpowiedzi: 18
    Ostatni post / autor: 09-03-2013, 23:03
  2. Problem z aparatem
    Przez Holek w dziale Pomoc techniczna
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 21-01-2013, 13:56
  3. Problem z aparatem
    Przez rst13 w dziale Pomoc techniczna
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 24-10-2012, 21:49
  4. Problem z aparatem
    Przez Rafixxx03 w dziale Pomoc techniczna
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 18-04-2012, 13:40
  5. Który WP z dobrym aparatem i baterią?
    Przez daardevil w dziale Co kupić?
    Odpowiedzi: 13
    Ostatni post / autor: 07-03-2012, 21:19

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •