antyhaker nie chodzi o ustawienie tego widgeta, tylko o obecność aplikacji na telefonie.![]()
antyhaker nie chodzi o ustawienie tego widgeta, tylko o obecność aplikacji na telefonie.![]()
Ukradnijcie ten zestaw, jeśli musicie, ale jeśli możecie, kupcie go - dodał lider Lemmy Kilmister.
No to miałem na myśli![]()
Jeżeli jesteś mężczyzną, wybierz życie bez żalów, dla czegoś co jest najważniejsze dla ciebie, nieważne jak trudne, nieważne jak smutne, musisz próbować i próbować i nawet kiedy ryzykujesz życie, ochraniaj to przy pomocy dwóch rąk.
Zobacz mojego pokemona!
Teraz na weekend używałem Tel w innych warunkach wiec nie wiem czy cos to dalo. Jutro sprawdzę bo wracam do codzienności![]()
panowie jak już jesteśmy przy zużywaniu energii....przy jakim tle ekran w lumii 920 bedzie mniej energożerny,ciemnym czy jasnym ? czy w ogole ma to jakies znaczenie?
Amoled - ciemny, LCD - jasny ^^
Jeżeli jesteś mężczyzną, wybierz życie bez żalów, dla czegoś co jest najważniejsze dla ciebie, nieważne jak trudne, nieważne jak smutne, musisz próbować i próbować i nawet kiedy ryzykujesz życie, ochraniaj to przy pomocy dwóch rąk.
Zobacz mojego pokemona!
Tak powiadająDlatego właśnie tylko Lumie z ekranem Amoled dostaną ten zegar na wygaszonym ekranie.
Zobacz mojego pokemona!
Po odinstalowaniu tego Baterry Widget chyba rzeczywiście bateria trzyma trochę lepiej![]()
Arkhan, będzie aktualizacja to zobaczymy ^^ Na razie tak by wyglądało. Poza tym, czy czasem nie na filmikach z L925 (ona ma amoled)? ^^
Zobacz mojego pokemona!
Ja sie dolacze i zapytam o inna rzecz. Jezeli mam wybrana opcje w ustawieniach maila, w synchronizacji, zeby sciagalo i powiadamialo o nowym mailu >'kiedy nadejdzie', to czy to jest ustawienie, ktore zuzywa duzo pradu i telefon wtedy jest jakby caly czas w gotowosci do sciagniecia maila? Czy pracuje (zuzywa baterie) dopiero w momencie sciagania (otrzymania) maila i jest to opcja najmniej pradozerna ?
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)