Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 16 do 30 z 31

Wątek: Co się stało z forum?

  1. #16
    Awatar adrianos12211

    Dołączył
    Feb 2012
    Skąd
    Łódź
    Posty
    568
    Telefon
    Sony Xperia Z3 D
    ROM
    8.1.1/4.4.2
    Piwa (Postawione)
    38
    Piwa (Otrzymane)
    31
    U mnie też rozjechane forum jest i nie da się nic zrobić z tym?

  2. #17
    Awatar Dafit

    Dołączył
    Oct 2012
    Skąd
    Zamość
    Posty
    900
    Telefon
    Nokia Lumia 920
    ROM
    WindowsPhone 8.1
    Piwa (Postawione)
    41
    Piwa (Otrzymane)
    39
    A w dziale giełda za Chiny nie działa wstawienie prefiksa

  3. #18
    Awatar Arkhan

    Dołączył
    Oct 2012
    Skąd
    Nienack
    Wiek
    27
    Posty
    2,185
    Telefon
    Brak.
    Piwa (Postawione)
    96
    Piwa (Otrzymane)
    176
    Już od wczoraj nie da się korzystać z forum :/ masakra jakaś.. niech ktoś to naprawi :/
    Ukradnijcie ten zestaw, jeśli musicie, ale jeśli możecie, kupcie go - dodał lider Lemmy Kilmister.

  4. #19
    Awatar antyhaker

    Dołączył
    May 2012
    Skąd
    Rzeszów
    Posty
    3,361
    Telefon
    Lumia 735
    ROM
    Zawsze Najnowsze
    Piwa (Postawione)
    24
    Piwa (Otrzymane)
    175
    U mnie już normalnie wygląda ^^
    Jeżeli jesteś mężczyzną, wybierz życie bez żalów, dla czegoś co jest najważniejsze dla ciebie, nieważne jak trudne, nieważne jak smutne, musisz próbować i próbować i nawet kiedy ryzykujesz życie, ochraniaj to przy pomocy dwóch rąk.

    Zobacz mojego pokemona!



  5. #20
    Awatar as007

    Dołączył
    May 2013
    Posty
    114
    Telefon
    LG Nexus 4
    ROM
    Android 4.3
    Piwa (Postawione)
    5
    Piwa (Otrzymane)
    6
    U mnie też już nie ma problemów z widokiem profili.

  6. #21
    Awatar liver

    Dołączył
    Feb 2013
    Posty
    72
    Telefon
    Lumia 520
    Piwa (Postawione)
    0
    Piwa (Otrzymane)
    3
    u mnie wczoraj tak wygladało forum w operze po wyczyszczeniu cache ccleanerem ale w firefoxie bylo normalnie, dzisiaj w operze ładuje sie juz normalnie

  7. #22
    Awatar Arkhan

    Dołączył
    Oct 2012
    Skąd
    Nienack
    Wiek
    27
    Posty
    2,185
    Telefon
    Brak.
    Piwa (Postawione)
    96
    Piwa (Otrzymane)
    176
    U mnie cclenaer nic nie daje, nadal jest rozjechane..
    Ukradnijcie ten zestaw, jeśli musicie, ale jeśli możecie, kupcie go - dodał lider Lemmy Kilmister.

  8. #23
    Awatar Obeebok

    Dołączył
    Apr 2012
    Posty
    336
    Telefon
    HTC Mozart
    Piwa (Postawione)
    8
    Piwa (Otrzymane)
    17
    u mnie też już działa

  9. #24
    Awatar Arkhan

    Dołączył
    Oct 2012
    Skąd
    Nienack
    Wiek
    27
    Posty
    2,185
    Telefon
    Brak.
    Piwa (Postawione)
    96
    Piwa (Otrzymane)
    176
    Już też działa. Usunąłem chrome, wyczyściłem CCleanerem i zainstalowałem chrome i działa.
    Ukradnijcie ten zestaw, jeśli musicie, ale jeśli możecie, kupcie go - dodał lider Lemmy Kilmister.

  10. #25
    Awatar as007

    Dołączył
    May 2013
    Posty
    114
    Telefon
    LG Nexus 4
    ROM
    Android 4.3
    Piwa (Postawione)
    5
    Piwa (Otrzymane)
    6
    Od jakiegoś czasu nie mogę nic pisać na forum poprzez IE na WP8. Jak daję na białe pole, to na 2 sekundy wyskakuje klawiatura i zaraz się chowa. Czy ktoś też ma tego typu problem?

  11. #26
    Awatar Arkhan

    Dołączył
    Oct 2012
    Skąd
    Nienack
    Wiek
    27
    Posty
    2,185
    Telefon
    Brak.
    Piwa (Postawione)
    96
    Piwa (Otrzymane)
    176
    Wszyscy mają ten problem, poczytaj sobie o tym.. nie mam niestety czasu żeby ci znaleźć tematy na ten temat ale było ich wiele.
    Ukradnijcie ten zestaw, jeśli musicie, ale jeśli możecie, kupcie go - dodał lider Lemmy Kilmister.

  12. #27
    Awatar mcmc

    Dołączył
    Mar 2012
    Posty
    1,283
    Telefon
    iP4
    Piwa (Postawione)
    1
    Piwa (Otrzymane)
    120
    Choćby w mojej recenzji Asus VivoTab i L520 o tym wspominam. Ale to nie jest wina forum.

  13. #28
    Awatar antyhaker

    Dołączył
    May 2012
    Skąd
    Rzeszów
    Posty
    3,361
    Telefon
    Lumia 735
    ROM
    Zawsze Najnowsze
    Piwa (Postawione)
    24
    Piwa (Otrzymane)
    175
    To wina WP o ile pamiętam ^^
    Jeżeli jesteś mężczyzną, wybierz życie bez żalów, dla czegoś co jest najważniejsze dla ciebie, nieważne jak trudne, nieważne jak smutne, musisz próbować i próbować i nawet kiedy ryzykujesz życie, ochraniaj to przy pomocy dwóch rąk.

    Zobacz mojego pokemona!



  14. #29
    Awatar mcmc

    Dołączył
    Mar 2012
    Posty
    1,283
    Telefon
    iP4
    Piwa (Postawione)
    1
    Piwa (Otrzymane)
    120
    Nie tylko. Tablet miał "normalnego" Windowsa 8 i błąd był jeszcze częstszy niż w L520.

  15. #30
    Awatar Arkhan

    Dołączył
    Oct 2012
    Skąd
    Nienack
    Wiek
    27
    Posty
    2,185
    Telefon
    Brak.
    Piwa (Postawione)
    96
    Piwa (Otrzymane)
    176
    Częstszy? Ile razy odpalałem klawiaturę na forum tyle razy się chowała. Ani razu nie została.

    Ale na WP 7 tego problemu nie było.
    Ukradnijcie ten zestaw, jeśli musicie, ale jeśli możecie, kupcie go - dodał lider Lemmy Kilmister.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Podobne wątki

  1. Przypisanie stałego adresu IP w Telefonie do Lumii
    Przez aaster610 w dziale Problemy z Windows Phone
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 01-04-2013, 19:32
  2. [WP8] Jak przypisać stałe IP dla telefonu?
    Przez insula w dziale Problemy z Windows Phone
    Odpowiedzi: 11
    Ostatni post / autor: 01-04-2013, 19:25
  3. [WP8] Po resetowaniu telefon stał na logo nokii, a teraz świeci sie bateria. Lumia 920
    Przez neomen w dziale Problemy z Windows Phone
    Odpowiedzi: 8
    Ostatni post / autor: 10-02-2013, 22:01

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •