Cześć. Jestem tu nowy, więc hej, jestem Marcin. Mam problem ze swoją Lumią- nie mogę zgrać na nią filmu (konkretnie serialu). Zune mi mówi, że moja kolekcja jest pusta, ale ja wiem, że to nieprawda- jak to zmienić? Pozdrawiam.
Cześć. Jestem tu nowy, więc hej, jestem Marcin. Mam problem ze swoją Lumią- nie mogę zgrać na nią filmu (konkretnie serialu). Zune mi mówi, że moja kolekcja jest pusta, ale ja wiem, że to nieprawda- jak to zmienić? Pozdrawiam.
Witamy. Nie mniej jednak to, że jesteś nowy nie zwalnia Cie z przestrzegania zasad. Skoro w temacie zaznaczasz, że chodzi o Lumię 800 to powinieneś zauważyć, że w opisie działu w którym założyłeś temat jest wyraźnie, pogrubioną i czerwoną czcionką, zaznaczone: "Nie piszemy tutaj o problemach typowych dla danych modeli telefonów. Nie mniej jednak temat nie dotyczy tylko Lumii 800, a ogólnie Windows Phone, więc poprawiam nazwę.
Tutaj problem leży w formacie Twoich filmów na komputerze. Odpowiedź na swoje pytania znajdziesz tutaj: http://support.xbox.com/pl-PL/music-...our-collection (na samym dole).
Rozumiem. Dziękuję i przepraszam. Pozdrawiam.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)